Ryan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 öküz gibi ağlatan , öküz gibi korkutan , öküz gibi güldüren filmlerden herkes birer tane yazabilirmi ? NOT : Hangisinin ne olduğunuda yazarsanız sevinirim.. bide ağlatanlar aşk meşkle ilgili olursa çok kral olur[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] [Bu mesaj Ryan tarafından 23 October 2003 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 öküz gibi ağlatan : grave of the fireflies öküz gibi korkutan : ring öküz gibi güldüren : finding nemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 öküz gibi kusturan: son durak 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 öküz gibi ağlatan: requiem for a dream[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bence requiem for a dream' e aglatandan cok etkileyen diyebiliriz.[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 etkiliyo etkilediği için ağlatıyo ben ağlamadım ama ağlamıştan beter oldum .. benzer duyguları yaşadım en azından[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: arcane, 23 October 2003 18:45 tarihinde demiş ki: öküz gibi korkutan : ring öküz gibi güldüren : finding nemo ikisi için de +1[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ring beni korkutmamıştı yauf .. tam iyi başarılıydı da beklediğim gibi gerilmedim yok izleyenler bilmem kaç gün uyuyamayacak da bilmemne yalan oldu =) ki ben signs da gerilmiş adamım ring ı-ıh yine de kötü film değildi beğenmiştim güzel atmosfer ama korku filmi diyemiyorum bi de ringuyu izlemenizi tavsiye ederim hala izlemediyseniz o beni daha bi germişti[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 he bak ben ringuyu izlemedim ama bir sahnesini görmüştüm illa korkacam diyorsan onu bul the ring'in eski ve daha piskopat hali :) the ring'in öyle uyutmayacak falan durumu yok zaten izlerken tırsıyorsun birtek :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 öküz gibi güldüren = Tomcats[hline]Veyis derste aynen şöyle dedi ki ; eet şimdi siquil etentikeyşını mı windowz etentikeyşinı mı kullanarak konnekt oldum şoçuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Arlington Road diye bir film var. Tim Robins ile Jeff Bridges oynuo geçende digitürk'de seyrettim filmin sonu adamı çarpıo hehehe. Hala Liar Liar kadar gülemedim bir filmde. Bakalım scary movie 3'te ne olcak. Merakla bekliorum morpheus sahnesini. Titanic güzeldir seyretmediysen. Son kısmı özellikle. Aslında çok güzel filmler seyrettim digitürk'te felan ama aklıma gelmio gelirse yazarım. Tanınmamış filmler çoğu. -I'm prophecizing. -Prophecize my fat ass. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 24 October 2003 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Catscratch tarafından 24 October 2003 14:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Korkutan:Rıng guzel bır secenek... Gulduren:Hot Chıcks[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 bi de amcınını sölersen daa ii olcak yani daha spesifik bi çözüm bulunabilir annadıım kadarıyla kız arkadaşını alıp korku filmine faln gitmeyi düşünüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 kafama yatanları gidip alıp izlicem ondan açtım topici[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 en oküz kadar mafya havasına sokan:godfather1(at başı sahnesi) en öküz gibi ele ışın kılıcı aldıran:ıstar wars en öküz gibi kulakları çekik yapan:lotr[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beagle Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ölü ozanlar derneğinde baya ağlamıştım ama çok oldu izleyeli bilmem şimdi neler hissederim ve ring alanında en iyi filmlerden komedi filmlerinden ise sondurak 2 olabilir :)[hline]Hayat bir kavgadır ilk düşmanın sensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 tüm topiklere yazıorum.. Patch Adams başta ÖKÜZ gibi gülüosun son bir sahne varki ağlamamak elde değil böyle ÖKÜZ gibi ağlıosun.. ayrıca Forest Gump'ta bayaa ağlamıştım[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 evet ya Forrest Gump çok güzeldi[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 eglenceli ve gulduren(ne bıcım acıklama oldu yaws) : finding nemo[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 25 October 2003 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 said: -xception-, 25 October 2003 19:30 tarihinde demiş ki: tüm topiklere yazıorum.. Patch Adams başta ÖKÜZ gibi gülüosun son bir sahne varki ağlamamak elde değil böyle ÖKÜZ gibi ağlıosun.. ayrıca Forest Gump'ta bayaa ağlamıştım[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Forrest gump okadar ağır bi flim ki mahvoluyosun yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyir Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Bu arada Requiem for a dream i izledim... baayaa etkileyici bi filmmiş harbiden ona benzer bildiiniz flim var sa yazarmısınız..[hline] Nice boys don't girls get pregnant ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar