Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dun aksamdan beri pcde hangi filmi açmaya kalksam "program kapatılacak" uyarısı alıyorum ve doğal olarak da kapanıo direkt. daha önce böle bişi yaşayıpta nasıl çözülceğini bilen var mı? ne yapmalıyım? teşekkurler şimdiden. bu arada hata; [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 yeni media player versionu yuklemeyi denedinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 denemedim. şimdi yukluyorum deneyim bi, ama çözüm olcağını sanmıorm çnkü bu sorun sadece media playerda olmuyor. bs player ve winampta da var. edik: yukledim, yine aynı sorun dewam ediyor.. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 14:08 tarihinde, Apeiron tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 tikla detaylarini gor, biz de gorelim, yorum yapmak daha kolay olur. ayrica, diger playerlarla denedin mi? vlc player ya da bsplayer la misal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 @ mum: evet bsplayer da da denedim yine hata verdi. detaylar: [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 codec pack durumu nasıl,yüklümü,k-lite codec pack yükleyerek açmayı dene bir de filmleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 oh be çözüldü :D eyw ares saolasın ;) codecleri guncelleyince çözlüldü sorun. çok saol tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ;),iyi seyirler o zaman sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar