BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ama gerizekalı ösym koymamış siteye bakamıorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben de girdim bakayım kılavuza diye kılavuz yok dumur oldum. adamlar kılavuz satcaz die internetten yayınlamamışlar bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 evet kılavuzdan haberi olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 sınav merkezlerinden alcaz herhalde. izmirdeki sınav merkezlerinin adreslerini vermişlerde ben izmirde yeniyim nasıl bulcam bilmiom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 izmirde bucada ve alsancaktaki altay stadının yanında var.. ben bugün gittim alsancağa 100 lerce insan vardı kuyrukta aynen geri döndüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben gittim kadıköyde kenan evren anadolu dan aldım...bşi sorcam benim puanım 318....girmek istediiim yer 324 puan 4 kişilik açık war (yeditepe diş:pahalıda =p) şansım nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 arkadaşım yanlış bilgin var sanırım? puanın düşükse veya daha önce tercih yapıp girememişsen yazma hakkın yok orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 @boach 75% girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 çok kötü bi muhabbet o yaw. hiç hoşuma gitmedi. yazmayı düşündüğüm bi yer olabilir onda da kontenjan açığı varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 [spo] 2007-ÖSYS Merkezi yerleştirmede bir yükseköğretim programına yerleştirilmiş olan adaylar (Açıköğretim Fakültesinin kontenjansız programlarına yerleşenler hariç) ek yerleştirmede tercih yapma hakkına sahip değildir. Ek yerleştirmede tercih yapabilmek için, 2007-ÖSYS merkezi yerleştirmede hiçbir yere yerleştirilmemiş (veya Açıköğretim Fakültesinin kontenjansız programlarına yerleştirilmiş) olmak gerekir. Bunun dışında aşağıdaki kurallar geçerli olacaktır: a)Yeni açılan yükseköğretim programları ile merkezi yerleştirmede kontenjanı dolmayan ve en küçük puanı oluşmayan yükseköğretim programları ilgili puanı hesaplanmış tüm adaylar tarafından tercih edilebilecektir. b) Merkezi yerleştirmede kontenjanı dolan ve en küçük puanı oluşan, ancak yerleştirilen adaylardan birkaçının kayıt yaptırmaması nedeniyle kontenjan açığı oluşan lisans programlarını ve Tablo 3B’deki önlisans programlarını ilgili programın en küçük puanına eşit veya daha büyük puana sahip olan adaylar tarafından tercih edilebilecektir. Tablo 3A’daki önlisans programları için en küçük puan koşulu aranmayacaktır[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Yukarda spoiler içinde yazdığım b maddesini okursan boach tercih yapamıcağını görürsün malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 tmmda tablo 4 benim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 ben tablo4 içinde aynı şeeyler geçerli diye biliyordum. acaba yanlış mı biliyorum? yani ben tablo4'ten tercih yaparken , tercih yapacağım yerin en azından minimum puanını tutturmuş olmam gerekmiomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 gerekiomşşş...ama ben tercihi yaptıktan sonra öğrendim...kazansam bile kayıt yapamıomşm...kazanırsam SEneye PUANIM DÜŞERMİ ?? çok önemli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 tablo 4 farketmiyor, yerleşirsen puanın düşer malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 yerleşirsen düşer.ya istediğin yere yerleşemeye kas ya da yerleşme yeditepenin tıp fakültesinde ek kontenjan yoksa mesela yazma seneye bırak abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 abi yeditepe diş te warmış istiormda....puanı benimkinden yüksek ben yaptım tercihi...kitapçıkta isminiz listede yer alsa bile kaydınız yapılmaz tercihiniz geçersiz ayılır dio...böle bi durumdada puanım düşermi ? gerçi mümkün diiil ya kaydımı yapcan yada puanımı düşürmicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 8 tane kıbrıs yazdım,gidemezsem ölürüm heralde sfdnjksfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 gidersen de sıkıntıdan ölürsün ztn boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 haha niye öleyim be kardeşim,okumak için gidiyorum,gezip eğlenmek için değil D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 millet kıbrıstan kaçıyordu en son hatırladığım sen okumaya gidiyorsun eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 ne zaman açıklanıyomus bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 işte en önemli şey bu artık.. NE ZAMAAAAAAAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 kitapçıkta kayıt tarihleri 9-11 arası yazıyormuş. evet montla sıçma zamanım geldi benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2007 Ek yerleştirme kaç gün sürdü yahu. Dalmışım bakamadım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar