Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ek kontenjanlar açıklandı...

BoaCh

Öne çıkan mesajlar

[spo] 2007-ÖSYS Merkezi yerleştirmede bir yükseköğretim programına yerleştirilmiş olan adaylar (Açıköğretim Fakültesinin kontenjansız programlarına yerleşenler hariç) ek yerleştirmede tercih yapma hakkına sahip değildir. Ek yerleştirmede tercih yapabilmek için, 2007-ÖSYS merkezi yerleştirmede hiçbir yere yerleştirilmemiş (veya Açıköğretim Fakültesinin kontenjansız programlarına yerleştirilmiş) olmak gerekir. Bunun dışında aşağıdaki kurallar geçerli olacaktır:

a)Yeni açılan yükseköğretim programları ile merkezi yerleştirmede kontenjanı dolmayan ve en küçük puanı oluşmayan yükseköğretim programları ilgili puanı hesaplanmış tüm adaylar tarafından tercih edilebilecektir.

b) Merkezi yerleştirmede kontenjanı dolan ve en küçük puanı oluşan, ancak yerleştirilen adaylardan birkaçının kayıt yaptırmaması nedeniyle kontenjan açığı oluşan lisans programlarını ve Tablo 3B’deki önlisans programlarını ilgili programın en küçük puanına eşit veya daha büyük puana sahip olan adaylar tarafından tercih edilebilecektir. Tablo 3A’daki önlisans programları için en küçük puan koşulu aranmayacaktır[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

abi yeditepe diş te warmış istiormda....puanı benimkinden yüksek ben yaptım tercihi...kitapçıkta isminiz listede yer alsa bile kaydınız yapılmaz tercihiniz geçersiz ayılır dio...böle bi durumdada puanım düşermi ? gerçi mümkün diiil ya kaydımı yapcan yada puanımı düşürmicen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...