Batilc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ah ölecem artık ya kanser oldum çalıştıramadım halen. Oyun gayet yükleniyor, ancak directx yüklerken, daha üst sürümü var diyerek yüklemiyor. Neyse ok. Sonra XP modunda çalıştır diyorum, Could not initialize directx 9 renderer diyor. directx 9 indiriyorum oyunun kendi setubundan farklı olarak (microsofttan directx 9.0 sdk), yine aynı hata. ve yine painkillerin kendi directx'i çalışmıyor. Directx eradicator indirdim çalıştırdım, yine painkillerin kendi directx'ini yükleyemedim. microsofttan indirdiğimi yükledim yine olmadı. Bir öneri, bir yardım, ne olursunuz!? :'( :'( :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Vista DX10 kullandığı için DX9 yüklememesi gayet normal de, XP modunda neden çalıştırmıyor ben de onu anlamadım, bir bakınayım. Buradaki Ağustos 2007 update'i vista destekli olduğundan directx9 destekli programlar ve oyunlar artık sorunsuz çalışıyor, indir dene bakalım, sanırım sen SDK'yı indirmişsin abi. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=cb7397f3-0949-487b-9247-8fee451bf952&DisplayLang=en [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 04:19 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 dediğini büyük bir umut içerisinde yaptım ama halen aynı error, hiçbir değişiklik yok:S çıldırmak üzereyim... Acaba uyumsuzluktan olabilir mi diye düşünüyorum ama zannetmiyorum ki, FarCRY'ı çalıştıran bi makine bu. SU sağolsun Toshiba Satellite L40-139 modeli var elimde:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 1 bolume acman yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 tam olarak hatanın ismini yazarsan tam bir cevabım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar