DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 PS2 için oyun indirdim Dvd-R bi disk'e attım fakat açmadı. Extra yapmam gereken ne var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 extra bi isleme gerek yok belki hizli kaydetmissindir 4x yazdir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 oyunu aldığın gibi atmayacaksın. Extract edip içindeki iso yu yazacaksın mümkün olan en yavaş hızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 x1 ile yaptım ama olmadı :/ CDRWiN diye programla yaz dediler yaptım olmadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 çektiimde içinden iso miso çıkmıyor ki benim bu oyunlardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 bendeki iso idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Kaliteli dvd kullanman gerekiyor. Ayrıca makinanın çipi de etkiliyor durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 pioneer dvd-r tavsiye ediyorum benim ps2 memorex'leri okumuyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 verbatiiiimmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2007 Çektiğin oyun 7zip te olabilir o durumlarda programı indirip extract etmen ardından (bazen) yine rar dosyasını extract etmen gerekiyo. .iso olmadığı sürece işlem sıkıştırılmış dosyayı açmak :D Sonrada image yi yazıcaksın nero falan yardımyıla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 iso yu yazdım olmadı iso nun içindekileri yazdım yine olmadı başka bi ayrıntısı var mı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar