DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=NLi7pX4UaRU hoş olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 çekimlerin cep telefonu kalitesinde olmasını hani bi nebze anlayabilirim, işletme bölümü öğrencileri sonuçta. ama gene de bi proje olarak sunulabilcek kıvamda değil bence. ayrıca hani proje bi reklamın kopyalanması mı bilmiyorum ama orjinallik beklerim açıkcası. elveda iç mimarlığa response olması ise baya komik olmuş, arada dünyalar kadar fark olduğu bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ben pek beğenmedim yav... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 4 hüseyin top kovalarken kapattım yani 0 atlatik 4 adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 cendere bitirdi beni sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar