Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 arkadaşlar su oyunun ismini söleyin piliz cok eski bi oyun Kayin Duke Falan vardi dede falan vardı eski dövüş oyunuydu baya Şeye benziyordu virtua fighter a ama oyun 2 oyunun ismini hatırlayamadım kafayı yiyecem Duke Kral Kalede Dovusuyorsun Duke u secince super bi oyundu lutfen yardım edin :) Soyleyenin anlını öpücem elini hatta anlını bırak :) :lol: :rock: :hmmz:[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 arena battle toshiden mi ne öyle bişi var dı onu mı diyosun acep?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marthel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 battle arena toshiden di evet o duke'ün bi kombosu vardı(gerçi kombo dediinde tek tuşla yapılıyodu) oyuyodu adamı two handedla muhhaa güzel oyun p.120 de çalışıodu :)[hline]Take help where it is offered. Yet I've always found that help offered when not needed, is usually no help at all... -KAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bende calısmıyordu bu oyun pentium 133 mu ne vardı 1mb ekran kartı 2mb istiyordu o :) 16mb ram falan süperdi :)[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 peki nerden indirebilirim?[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marthel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 eski bilgisayarda çalışmamış yenisinde hiç çalışmaz :) ama bi kazaa dan ararsan belki bulabilirsin (ama zor)[hline]Take help where it is offered. Yet I've always found that help offered when not needed, is usually no help at all... -KAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 bulmadı bi site buldum warez ordan indiriyorum[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar