Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Merhaba arkadaslar; Elimde orjinal XP Service pack2 var ama aktive edemiyorum bir turlu , daha once eski bilgisayarimda sorun cikmamisti,dun yeni bilgisayar aldim xp`mi kurdum aktivasyonda,bu cd key kayitlarimiza gore kullanilmistir baska numara girin gibi bir hata verdi.. Ne yapmam gerekiyor ? Extra bi key satin almami beklemiyo heralde kazikci Microsoft,telefonda falan hallediyorlar mi Turkiye ofisinin no sunu bulsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 bnm bildiğim microsoftun politikası her yeni bilgisayara yeni windows o yüzden sanırım öle bi şansın yok ama onn üstünde çalışmalar sürüo die biliyorum. genel olarakta yanlış bilio olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 olur mu oyle is ya alla alla ? Zorla korsana yonlendiriyo adamlar , her donanim degistiridigmizde yeni lisans mi alicaz ?Elimde bi de vista lisansi var onu da kurmak istemiyorum xp guzeldi... Adamlari arasam bana yardim etmicekler mi simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ara şansını dene bence işallah olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 belli bir süre sonra anahtar düşüyor, arayıp yenisini alman gerekiyor. benim de orjinal misal ama her format sonrası aramak zorunda kalıyorum. [ Mesaj 30 Eylül 2007, Pazar - 13:49 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 huun aradığın numarayı özelden falan yazabilir misin ? microsoftun sitesinde tel den desteğe tıklayınca bugun pazar kımse yoktur dıyıp vermıyor no yu :D ya da ben bulamadım.yazabilirsen tel no yu iyi olur yarın ararım...Ne gibi bir guvenlik işleminden gecırıyorlar yenı key verırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar