MacMordain Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 arkadaslar bana 'main'e girin diysunuz ben main kısmını acamıyorum ıcq yu actıgım an 'new user',exiting user bu ıkı sık cıkıo baska bısı yok yardım eedın plssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 icq numaran varsa ordan existing user a gel sora bağlanmıcak orda connection settings var orda uygulaman gerekenleri uygula. eğer icq numaran yoksa new user dan yeni numara register etçeksin. ordada olcak connection settings ordan uygulucaksın yine proxy i[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacMordain Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ya abı odra perfencens falan var maın falan var onlara gırın dılar bende ole bısı yok benımkı ıcq 2003 baksa bı ıcq da varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar