ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yeter bea 12 insan ölmüş burada konu açmışlar seninle sidik mi yarıştıracağız birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ölenler su kanalında çalışıyormuş bir de. devlet bölge halkına giderken, bölge halkı hala destekliyor, desteklemese de silahlı kuvvetlere yardımcı olmuyor. 90ların ortalarına döndük yine. son olmasını dileyelim yine, susalım. zaten siyasete karışınca kendimi hep yörünge dışında buluyorum, susayım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Valeron güldüm ya :) konuyu sizin gibi başka yerlere çekmeye niyetim yok. yöneticiler karar verir bize ne yapacaklarını artık :) ne yaparlarsa da hakları valla. bu mesajları ben görsem üçümüzü de banlardım ama sana mega ban çekerdim :) allah rahmet eylesin o 12 kişiye yakınlarına baş sağlığı umarım en kısa zamanda gerekenler yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar