hoccemama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 tertemiz güzel bir gitardır. bi hevesle aldım ama çalmadım doğru dürüst.( aylardır kılıfından çıkarmadım bile ) ilan güzel gözüksün göz boyasın diye demiyorum sıfıra yakın bir gitar. evden dışarı çıkmamıştır. fiyatı 250 ytl'dir. pazarlıksızdır. ben çalmıyorum boş durucağına biri çalsın + boş durucağına satimde elimde para olsun diye satıyorum. herhangi bir ihtiyaçtan satmadığım için pazarlık yapmıcam satarsam ne ala yoksa satılmadı diye üzülmem. ayrıca zuhal müzikten aldım mart 2007de yani hala garantisi devam ediyor. msn: [email protected] edit: istanbuldayım [spo] [img]http://img224.imageshack.us/img224/1254/dscn5539eh1.jpg[img][/spo] [ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 23:09 tarihinde, hoccemama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 UP Tekrar satmaya niyetlendim gitarı. Yıllar önce yazdıklarımdan değişen pek bir şey yok. O zamandan beri kullanmadım. Amfi yüzü görmemiş bir gitar hala. Ama bu sefer fiyatta değişiklik yapmanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Ondan 200lira civarında bir fiyat düşünmekteyim. Tekrar mail adresimi belirtim: [email protected] edit: resimleri atamadım birazdan hallederim onuda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 foto 1 foto 2 foto 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben bu aralar başlangıç için bi elektro gitar almayı düşünüyorum ama aklımda cort x-2 ya da ibanez grg170dx var açıkçası. bu onlardan daha iyi midir var mı anlayan birileri aydınlatsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 @Anubisath Anlamıyorum gitardan :) zaten satıyorum bu nedenle. Forumda yardımcı olucak bir çok kişi vardır eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Anubisath said: ben bu aralar başlangıç için bi elektro gitar almayı düşünüyorum ama aklımda cort x-2 ya da ibanez grg170dx var açıkçası. bu onlardan daha iyi midir var mı anlayan birileri aydınlatsın :pcort x-2 bırak amatörü acemiyi, parmaksız olsan bile alma. ibanez de ton olarak zayıf. al bu olp yi babalar gibi bende mm1 vardı cidden güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Valla ben almayı düşünüyorum nedir durum satılmadı sanıyorum değil mi ? Pazarlık yaparım biraz ama onu söyleyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Dün bir arkadaşla konuştum. İlk sözüm ona deneyecek gitarı. Bu aralar pek boş vaktimde olmadığı için ortak tarih bulmak zor oldu. Ama sonuçta hala satılmadı. Pazarlık yapmam ayrıca zaten ucuz fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 güzelmiş gitar ben de araştırıyordum da vazgeçtim zor geldi gitar işi. çok ucuz fiyat yanlız arttırsan yeridir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 İlk mesajı 2007 de atmışım baya vakit geçmiş :) geçen ocak ayında satmanın eşiğinden gelmiştim ama uzun süre istanbul dışında olduğumdan satamamıştım. Artık biri alsada şu gitarı kurtulsam :) sahibinden.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar