Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık ERNİE BALL MUSICMAN - OLP MM4 elektro gitar

hoccemama

Öne çıkan mesajlar

tertemiz güzel bir gitardır. bi hevesle aldım ama çalmadım doğru dürüst.( aylardır kılıfından çıkarmadım bile ) ilan güzel gözüksün göz boyasın diye demiyorum sıfıra yakın bir gitar. evden dışarı çıkmamıştır. fiyatı 250 ytl'dir. pazarlıksızdır. ben çalmıyorum boş durucağına biri çalsın + boş durucağına satimde elimde para olsun diye satıyorum. herhangi bir ihtiyaçtan satmadığım için pazarlık yapmıcam satarsam ne ala yoksa satılmadı diye üzülmem. ayrıca zuhal müzikten aldım mart 2007de yani hala garantisi devam ediyor. msn: [email protected]
edit: istanbuldayım
[spo]

[img]http://img224.imageshack.us/img224/1254/dscn5539eh1.jpg[img][/spo]

[ Mesaj 29 Eylül 2007, Cumartesi - 23:09 tarihinde, hoccemama tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
UP
Tekrar satmaya niyetlendim gitarı. Yıllar önce yazdıklarımdan değişen pek bir şey yok. O zamandan beri kullanmadım. Amfi yüzü görmemiş bir gitar hala.
Ama bu sefer fiyatta değişiklik yapmanın mantıklı olduğunu düşünüyorum. Ondan 200lira civarında bir fiyat düşünmekteyim. Tekrar mail adresimi belirtim: [email protected]

edit: resimleri atamadım birazdan hallederim onuda :)
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:

ben bu aralar başlangıç için bi elektro gitar almayı düşünüyorum ama aklımda cort x-2 ya da ibanez grg170dx var açıkçası. bu onlardan daha iyi midir var mı anlayan birileri aydınlatsın :p
cort x-2 bırak amatörü acemiyi, parmaksız olsan bile alma. ibanez de ton olarak zayıf. al bu olp yi babalar gibi bende mm1 vardı cidden güzel
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...