SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Albüm bugün Çıktı! Nasıl tarif etsem diye düşünüyorumda. Mükemmel![hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2003 Ya bence kötü diye kestirip atmayın. Adamlar bilgisayar kullanmışlar (çok iyimserim... saflık derecesinde) İçindeki şarkılara ve sözlere bi bakmak lazım. Eğer kapakla bağlantısı varsa bence affedilebilir. Bütün karakterler 3D programıyla alelade yapılmış, bi tek Eddie adam gibi çizilmiş. Bunun bence bi anlamı vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 bize şarkı lsitesini ulaştırmayıp kendisi dinleyenelr dop olsun[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 said: DeamoN, 04 September 2003 16:52 tarihinde demiş ki: bize şarkı lsitesini ulaştırmayıp kendisi dinleyenelr dop olsun[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! auahhua +![hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Yok olmasın :-P Wildest Dreams Rainmaker No more Lies Montsegur Dance of Death Gates of Tomorrow New Frontier Paschendale Face in The Sand Age of Innocence Journeyman Toplam 11 şarkı 67dk 59sn.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 sana 67dk 59sn petek d.nçöz dinletcez ozman.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Seyretsem sadece :D[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 hayır hiç seyretmicen sadece dinlicen[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2003 indiriorum hepsini bakalım arıtk[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2003 Nasıl çıktı ya? Sitesinde 9 Eylül olarak gözüküyor. Türkiye' de ise 15 Eylül. 13-14 eylülde ise İstanbul ve Ankara' da tanıtımı olacakmış.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Biri bilgilendirse ? Çok iyi olacak ama ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 abi medoza senin acı çektiğini görebiliorum indirmeye kasıorum 2 günüdr 1 i bile inmedi çok yawş gelio...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Ben tüm albümü indirdim. Kazaa user: asdsada@KaZaA [Bu mesaj riglous tarafından 06 September 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 zewkle fake yedim 4/5[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 DC++ kullanın.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 o ne[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Google da arat süfer bi P2P programı[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 soulseek kullanın bulursunuz kesinlikle diyorum[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 - Yoksa Doggy sozlerini mi bulmus Dance of Death'in? - Yok canim bu kadar cabuk olamaz! - Olur olur bu Doggy yapar mi yapar! - Walla haklisin! Super bi kisilik tapioruz kendisine - Abartma! - Pardon abi! - Aferin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Evet sonunda riglous'tan aldığım iron maiden dance of the death albümünü 2 günde tabiri caizse içime kazıdım. Doğrusunu söylemek gerekirse albüm çıkmada önce acaip korkuyordum kötü bir albüm olmasından. Insanlar süper önyargılı olarak yaklaştılar ve gıcıklık olsun diye söylemediklerini bırakmadılar(sadece türk forumlarında değil yabancı forumlarda da...) Ama Albümü baştan sona defalarca dinledikten sonra Çok Güzel bir albüm olduğunu görmemek mümkün değil. Melodiler, ritimler, sololar, vokallar mükemmel. Bruce abim kendini en öne koymuş ve Wildest Dreams'i söylediği konserde dediği gibi "After all those talkings, this is music..." sözüyle resmen işte albüm işte vokal demiş. En beyendiğim şarkı No More Lies. Şarkıda ayrı 3 solo var ve melodiler mükemmel. Geçişler muhteşem. Dance Of Death şarkısının da hikayesi süper. Herkeze ALIN DİNLEYİN ! diyorum, şiddetle Tavsiye ediyorum. MAIDEN RULZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ben Paschendale, Rainmaker ve Montsegur u acaip beğendim.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Uzulerek soyluyorum ki Turkiye'de 1 hafta sonra yayimlancakmis. (bks. http://www.ironmaiden.org) yurtdisinda dun cikti. iki gundur dinliyorum, acikcasi ben Brave New World'den sonra DOD'u begenmedim.. ama guclu parcalar da yok degil. Rainmaker ve Montsegur benim hosuma gidenler. Ayrica bir album kapagi bu kadar cirkin olabilirdi...[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ayrica cdler copy protected... bazi arkadaslar ses kalitesinin dustugunu idda ediyor ama benimki gayet ii... neyse..[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coaxem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: Volfied, 29 July 2003 16:07 tarihinde demiş ki: Simdi mendoza diye boole psikolojik deli bi uye gelecek, sakin onun dediklerine inanmayin, Iron Maiden Forest of October a cover yapsa, o sarkiya tapmaya baslar (adam sarkiya degil, Iron Maiden a bakiyo :)) Walla Bende Mendoza gibin Iron Maiden'e tapiyom[hline]<<<>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 İşte ya.. insanlar seviyorlar aslında iron maiden'ı da çekemiyorlar. Adamlar 1978 de yapmışlar ilk albümü, yaklaşık 26 senelik grup adamlar. Acaip yaşlandılar ama hala müzik yapıyorlar. Bu arada yeni albüm çalışmalarına da başlamışlar. 3 sene sonra çıksa albüm adamlar 30 senedir müzik yapmış olacaklar. (hazırlık dönemini de katarsak) İnşallah ölmezler :) Buna rağmen bazı arkadaşlarımız ben bu albümü beyenmedim ama adamlara saygı duyuyorum helal valla diyeceklerine... işte... Neyse onlar da takılıyorlar zaten. Bu arada yeni albümde en iyi şarkılar Dance Of Death ve Paschendale seçildi. İlgilenenler buraya bakabilir. http://www.ironmaiden.org/bb/showthread.php?s=&threadid=38030 Bana kalırsa No More Lies en iyi şarkı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar