Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ya ayarlardan durumumdaki tikleri kaldırarak kapattım, ama bu mal şey hala hiç bir sebep yokken durumunu busy e çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 benimkide away süresini 5 dk dan 10 dk ya çekince isterse 50 dk geçsin yine de otomatik away olmuyordu. kendi kendine düzeldi sonra. bekle biraz soğusun düzelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Hazır acılmısken konu bende bısı sorıyım Benım msnde offlıne takılırken normal calısıyor onlıne oldugum anda kitlenıyor 7.5 imi geri versinler ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 tam ekran oyun filan açıldığı zaman otomatik olarak busy ye alıyor benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 yok kapadım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar