Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Evet birçok konu için imza kampanyası oluşturmaya izin veren ve kullanıcılan vs. lerin katıldıgı bir site.. http://www.imzakampanyasi.com adresine bakabilirsiniz birçok konuda imza kampanyası konulmuş ve imza kampanyasıda yaratabiliyorsunuz.unutmamalı birlikten kuvvet doğar :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 ahah forum gibi olmuş kullanıcılar saolsun biri kampanya açmış "kapalı yerde sigara yasaklanmalı" diğeride kampanya açmış "sigara içenleride düşünelim"[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 fahişe dölsüz nickli kullanıcıları da var, ilk o ilgimi çekti. Çok ciddi bi mekanmış.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ehue ben çok incelemedim şöyle bir baktım :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar