pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Başlık biraz saçma oldu farkındayım ama daha uygun bir tanım bulamadım. Photoshop kullanırken (CS2) çizim yapılan alandaki beyazlar yeşilimsi bir renkte görünüyordu. Bugün sabah vistayı kurunca gördüm ki klasik resim görüntüleyici de artık böyle göstermeye başladı tüm resimler. Acaba beyazları tekrar beyaz olarak görebilmenin bir yolu var mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 pekaziz mal bi soru olacak ama, ekrandaki tüm beyazlar yeşile mi çalıyo biraz? bende de oldu aynısı monitörün kablosu kıyılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Kabloda sorun olduğunu sanmıyorum, normalde bir problem yok. Bakın resim koyayım :p [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 evet bu şekildeyse donanımsal bi problem değil gibin. oyunlarda bi problem var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Ekran kartı ayarlarında Renk bölümüyle biraz oynayınca düzelttim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar