Voys Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bu topic'in 2. mesajını ben atmıştım. deniz feneri yeşil sermaye, paraları direk fetoş'a gidio demiştim. silinmiş. şu anki 2. mesajdan görebilirsiniz hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Voys said: bu topic'in 2. mesajını ben atmıştım. deniz feneri yeşil sermaye, paraları direk fetoş'a gidio demiştim. silinmiş. şu anki 2. mesajdan görebilirsiniz hatta :D Olur o kadar, fetoş yazmak kurallara aykırı babında bir şey söyleyip arkadan silerler. Normal karşıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Gercekten fetosa mi gidiyor yoksa akp'ye mi ? Fetosa gittigiyle ilgili bir kaynak var mi ? Merak ettim ironi falan yapmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 yo hayır bi kaynaktan söylemiyorum, da kimin kimle ne bağlantıları var ne oluyor ne bitiyor. resmi olmasa da belli. amerika'nın bize kağıt üzerinde dost olmasına karşın, en büyük düşmanımız olduğunu bilmeyen yok heralde? o tarz. bellidir ama kanıt yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 suçlar ispatlansa ne olur ispatlanmasa ne olur? bu millet akp'nin hırsızlıklarını görmezden gelerek tekrar seçtiyse, onların cukkalarını da görmzezden gelerek tekrar para verecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Ankara savcısı Almanyadan dosya istemek için yazı hazırlıyormuş. Bu kadar geç yapılıyor. Çoğu delil karartıldı kesin.Atı alan kasımpaşayı geçip Ankaraya geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Erken genede, ben 2 3 sene beklerler diyordum, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Theghosthand said: Ankara savcısı Almanyadan dosya istemek için yazı hazırlıyormuş. Bu kadar geç yapılıyor. Çoğu delil karartıldı kesin.Atı alan kasımpaşayı geçip Ankaraya geldi. Neyin hazırlığını yapıyosa. Yazacağı iki kağıt yazı. Ha bi de sadece kararı isteyeceklermiş. Kararı ne yapayım, bütün herşey davanın eklerinde yazıyo, karardan ne bulup kimi yakalayacaklar acaba? Ha davayı yürüten de basın savcısıymış sanırım, sadece Zahid Akman görünüyor ya işin içinde, ondan. Sanki Zahid Akman'la bitecek bu iş gibi görünüyor. Tanrılara zahidi kurban verip sonra örtbas. Sulandıracaklar yani bu işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 paticik sayfalarında yukarıda bi fonun üstünde www.paticik.com yazıyor ya o fondaki cisim deniz feneri mi yav öyleyse tesadüfe gel:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar