Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bu windows media player'ı alttaki barda çıkarma olayını uzunca bisüre aramıştım(foruma yazmak dışında) şimdi yeni sisteme kurdum yükledim güzelce.Daha wmv ilk açılışında "tips" gibi bişeyde onu anlatıyodu tabi ben tık tık kapattığım için gitti ve yine alta alamadım.Nedir bunun sırrı ben bu windows media player'ı alta alıp kullanamicammı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bende onu media playerın her yerinde aradım bulamadım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 O alttaki çubuğa sağ tıkla, araç çubuklarını seç (en üstteki seçenek olması lazım), orada göreceksin wmp seçeneğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 vay be,hay çok yaşa sen :) sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar