Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Basit ve kullanışlı CD yazma programı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nero ayarında, ama nero dışında, ve bedava CD yazma programı arıyorum. Neden NERO istemiyorum? Benim SATA olan CD-Writer'ımı görmüyor gerizekalı program. Teşekkürler şimdiden.
Mesaj tarihi:
cdyi writer a takınca windowsun otomatik olarak cıkıyo ya bi tane, içine dosyaları atıp yakıyosun. ben onu kullanıyorum hep, hiç baska programa ihtiyacım olmadı, audio cd yapmak haricinde. ama zaten mp3 calmayan müzik aleti kalmadı pek.
Mesaj tarihi:
IMG dosyalarini cd ye yazmak icin Alcohol 120 % ... HDD den direk atmak icin nero disinda bisey kullanmadim. tabi alcohol le hdd den img halinda kaydedip sonra yakabilirsin ki tavsiyem o .alcohol hem kasmiyo hem kaliteli bi program...
Mesaj tarihi:
Audio CD yazacağım. Asıl isteğim o yani... Zira, çoğu CD player MP3 çalabiliyor olsa da, benim arabamdaki maalesef oynatmıyor...

[ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 13:26 tarihinde, karpuz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
XP'nin icinde zaten cd yazman icin gerekli program var sen BOS ice ac icine at dosyaları sonra sag tarafdan yazdır

Valla kimseye tavsiye etmem,hem yavaş hemi de bazen cdleri patlatıyor.
Mesaj tarihi:
Öyle bişey vardı ki kısayol gibi böyle. Program demeye şahit ister. Nero gibiydi ama msn den 5 sn gibi bi sürede gidiyordu. Öyle böyle diil yani. Adını unuttum ama. Bizim bilgisayarcıda vardı.
  • Yeni Oluştur...