karpuz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Nero ayarında, ama nero dışında, ve bedava CD yazma programı arıyorum. Neden NERO istemiyorum? Benim SATA olan CD-Writer'ımı görmüyor gerizekalı program. Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 poweriso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 cdyi writer a takınca windowsun otomatik olarak cıkıyo ya bi tane, içine dosyaları atıp yakıyosun. ben onu kullanıyorum hep, hiç baska programa ihtiyacım olmadı, audio cd yapmak haricinde. ama zaten mp3 calmayan müzik aleti kalmadı pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 IMG dosyalarini cd ye yazmak icin Alcohol 120 % ... HDD den direk atmak icin nero disinda bisey kullanmadim. tabi alcohol le hdd den img halinda kaydedip sonra yakabilirsin ki tavsiyem o .alcohol hem kasmiyo hem kaliteli bi program... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 XP'nin icinde zaten cd yazman icin gerekli program var sen BOS ice ac icine at dosyaları sonra sag tarafdan yazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Audio CD yazacağım. Asıl isteğim o yani... Zira, çoğu CD player MP3 çalabiliyor olsa da, benim arabamdaki maalesef oynatmıyor... [ Mesaj 28 Eylül 2007, Cuma - 13:26 tarihinde, karpuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 itunes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 itunes yapıyor mu audio cd? yapıyorsa ne âlâ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 said: XP'nin icinde zaten cd yazman icin gerekli program var sen BOS ice ac icine at dosyaları sonra sag tarafdan yazdır Valla kimseye tavsiye etmem,hem yavaş hemi de bazen cdleri patlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 ashampoo burning studio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Öyle bişey vardı ki kısayol gibi böyle. Program demeye şahit ister. Nero gibiydi ama msn den 5 sn gibi bi sürede gidiyordu. Öyle böyle diil yani. Adını unuttum ama. Bizim bilgisayarcıda vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Ashampoo süpermiş, teşekkürler fizban... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 nero 8 i denedinmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar