Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emule vol.6745

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Ya emule ölmüş, ya da ben yaşlanmışım bu konularda. 3 ayrı büyük server.met sitesinden bütün sunucuları aldım, şu anda listemde ölü gözükmeyen en çok kullanıcılı server olan !! Saugstube !! a bağlandım, ömür törpüsü kardeşim.

Torrentte yeteri kadar kaynak bulamadığım ve 5 kbitle indirmekten bıktığım ps2 oyunlarını indirmek için açmıştım emuleı yıllar sonra. emule plus ın son sürümünü indirip aradım oyunları ve bol bol kaynak buldu bana. amma ve lakin 300er kaynaklı iki oyunu indirme listesine eklememe ve aradan 16 saat geçmesine rağmen istediğim verimi alamıyorum. birinde en yüksek 12 kbit gördüm diğerinde ise 3 saatte bir 3 kbitle 10 dakika indirip susuyor, anlamadım bu işi.

adam gibi indirmek için yeni püf noktaları mı var? donkeyserverlar varken gayet iyi hızda indiriyorduk şimdi downloadımım iki katı upload yapmış durumdayım emule inmez abi bu diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bence emule öldü iyice yaf. özellikle yüksek bağlantılarda kullanmak hiç tatmin etmiyor. ha indirecek bir sürü dosyanız varsa yeni başlamışsanız işe film koleksiyou vs. yapacaksanız iş görür ama artık indirecek şey bulamıyorsanız hiçbir işe yaramıyor. malum en az 10 dosya koymak lazım nereden bulacam ki ben 10 dosya 1 film indirmek için 9 tane sallamasyon şeyde listeye koymam gerekiyor.

bu açıdan torrent veya usenet(parası olan direk buna) tavsiye edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...