paristr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Arkadaşlarla bir Barracoon champına gidelim bu kez tamerlerimizde var herhalde bitirebiliriz diye yola çıktık. Çıkmaz olaydık:) Gate i açtım geçtik, düştük Despise yoluna. Mağarada ilerlerken Fedaykini görmezmiyim. hemen onada teklif ettim bizimle gelirmisin diye. Oda hatasını yaptı ve evet dedi. Dragon Nightmare Cu ve biz sıraya dizilip ağır aksak, sağı solu seyrede seyrede, öteye beriye toplana dağıla champ mekanına vardık. Ne göreyim fareler ve yılanlar,,, demek birleri champ yapmış gitmiş. Neyse efendim önemli değil, etrafta kalan süprüntüleri süpürür champımızaı yaparız diye düşündüm. Süprüntüleri süpürdük, idolu tıklıyorum champ zaten aktif diyor. ?????? Fedaykin ya burda yukarda bi arkadaş bana vurdu fareye çevirdi onumu arıyoruz deyince inanamadım. Gittik baktıkki Pipper orda dolanıyo. Hangi şaşkın champı bitirmişte Baracoonu böyle vırakmış gitmiş, enfesss,,, çekeriz bunu şimdi bi yüksekliğe çakarız enerjy boltları alırız ps leri diye bıyık altından gülümsedim. Neyse efendim daha ben bunu düşünürken baracoon dibimde bitiverdi. Yahu arada dağ vardı nası geldi demeye kalmadan yerde yumuşak ben uzandım:) Peşinden diğerleride baktı yer yumuşak onlarda uzandı:) Yaf herkes uzanmış bizi kim canlandıracak? Bi dünya vorteks atmak için reg hazırlamışım. 500 er 500 er regler kaldımı izbe mağaranın bulamadığım bir köşesinde. İçim yanıyor içim o reglere:) Kalsın ben gider oğlumu okuldan gelir sonra bi şekilde bunu öldürürm diye düşünüp atlayıp arabaya gittim dershaneden aldım geldim. O hızla açıp oyunu oda girdi, bende. Hemen varıp Despiseye hesabını soracam ya evelki vukuatın. Baktım bu uzaktan daha görünmeden vucudu 'Şimdii çöktüm üzerinize' deyip, teleportu olup harbiden çöküyo üzerimize:) Bide yüksekliğe çekip denedik orayada teleport olup çöküyo bize:) Ya bu ben eskiden bildiğime göre bu arkadaş çökmezdi böyle üzerimize. Teleport yeteneği yoktu. Bu arkadaşa teleport yeteneği öğretenleri kınım kınım kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ahhahha koptum abi:) bi tane tank lazim etrafinda kosusturacak geri kalan magelerde corppor abancakta cok zor is yani:) tecrube gerektiriyor biraz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 "çekeriz bunu şimdi bi yüksekliğe çakarız enerjy boltları alırız ps leri diye bıyık altından gülümsedim" e tabi, zamanla akıllanıyor piper abimiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Bu arada bu hikayeden esinlenerek demin gittik baktık, Barracoon öyle boş boş etrafta dolaşıyordu. biz de işin ustası olarak bitirelim bari dedik. 120 magery çıktı, çok güzel oldu :P Protection olduğu için de bir tane daha düştü. kisi de TB'de olan arkadaşlara verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Evet kasanların içinde ben de vardım (Lena ColdBreeze) 4 saatimizi verdik ve sonradan gelen beleşçi arkadaşlar kaptı! :) Kader böyleymiş,helal ettim hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 barakonda 4 saat naptiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 4 saatte 3 tur attırıyorduk biz :) noldu bizim 13123 tane ps kalede stuck mı hala uehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 4 saatte 3 tur mu la sdfdsf 4 kisi 30 dkda yapiyoduk en son. o zaman liseliydi tabii barra, simdi adam olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 esteli aradim dedim lan sana simdi duser 120 magery banko. adam ilk barra kesisinde 120 magery dustu hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 120 magery napicaniz, benim 90 galiba sdfdsf 120 eva lazim. bize 4 tane dustuydu bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 abi en son LD olarak 4 saatte 6 tura yükselttik çıtayı biz =P yalnız archonun etrafta capsle dolaşması gerekiyor bunun için ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 caps lock zaten bir champın olmazsa olmazı. kimse laftan anlamıyor yoksa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: Nefr 0 Eylül 2007, Pazar - 16:23 tarihinde demis ki: abi en son LD olarak 4 saatte 6 tura yükselttik çıtayı biz =Pyalnız archonun etrafta capsle dolaşması gerekiyor bunun için ahah 12 dakikalik barayi unutmamak lazim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 said: Hangi şaşkın champı bitirmişte Baracoonu böyle vırakmış gitmiş, enfesss,,, çekeriz bunu şimdi bi yüksekliğe çakarız enerjy boltları alırız ps leri diye bıyık altından gülümsedim. Neyse efendim daha ben bunu düşünürken baracoon dibimde bitiverdi. Yahu arada dağ vardı nası geldi demeye kalmadan yerde yumuşak ben uzandım:) Peşinden diğerleride baktı yer yumuşak onlarda uzandı:) lol biz cikardik o baracconuda nitekim paso yatirdi bizide:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 said: Nefr pati [şikayet et] § 30 Eylül 2007, Pazar - 16:23 [ özel msj ] abi en son LD olarak 4 saatte 6 tura yükselttik çıtayı biz =P yalnız archonun etrafta capsle dolaşması gerekiyor bunun için ahah bi ara tunca tek kasıyodu euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 tuncayla birlikte kastik biz =p..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar