Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şimdi çöktüm üzerinize

paristr

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlarla bir Barracoon champına gidelim bu kez tamerlerimizde var herhalde bitirebiliriz diye yola çıktık.
Çıkmaz olaydık:)
Gate i açtım geçtik, düştük Despise yoluna. Mağarada ilerlerken Fedaykini görmezmiyim. hemen onada teklif ettim bizimle gelirmisin diye. Oda hatasını yaptı ve evet dedi.
Dragon Nightmare Cu ve biz sıraya dizilip ağır aksak, sağı solu seyrede seyrede, öteye beriye toplana dağıla champ mekanına vardık. Ne göreyim fareler ve yılanlar,,, demek birleri champ yapmış gitmiş. Neyse efendim önemli değil, etrafta kalan süprüntüleri süpürür champımızaı yaparız diye düşündüm. Süprüntüleri süpürdük, idolu tıklıyorum champ zaten aktif diyor. ??????
Fedaykin ya burda yukarda bi arkadaş bana vurdu fareye çevirdi onumu arıyoruz deyince inanamadım. Gittik baktıkki Pipper orda dolanıyo.
Hangi şaşkın champı bitirmişte Baracoonu böyle vırakmış gitmiş, enfesss,,, çekeriz bunu şimdi bi yüksekliğe çakarız enerjy boltları alırız ps leri diye bıyık altından gülümsedim. Neyse efendim daha ben bunu düşünürken baracoon dibimde bitiverdi. Yahu arada dağ vardı nası geldi demeye kalmadan yerde yumuşak ben uzandım:)
Peşinden diğerleride baktı yer yumuşak onlarda uzandı:)
Yaf herkes uzanmış bizi kim canlandıracak?
Bi dünya vorteks atmak için reg hazırlamışım. 500 er 500 er regler kaldımı izbe mağaranın bulamadığım bir köşesinde. İçim yanıyor içim o reglere:)
Kalsın ben gider oğlumu okuldan gelir sonra bi şekilde bunu öldürürm diye düşünüp atlayıp arabaya gittim dershaneden aldım geldim. O hızla açıp oyunu oda girdi, bende. Hemen varıp Despiseye hesabını soracam ya evelki vukuatın. Baktım bu uzaktan daha görünmeden vucudu 'Şimdii çöktüm üzerinize' deyip, teleportu olup harbiden çöküyo üzerimize:)
Bide yüksekliğe çekip denedik orayada teleport olup çöküyo bize:)
Ya bu ben eskiden bildiğime göre bu arkadaş çökmezdi böyle üzerimize. Teleport yeteneği yoktu. Bu arkadaşa teleport yeteneği öğretenleri kınım kınım kınıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hangi şaşkın champı bitirmişte Baracoonu böyle vırakmış gitmiş, enfesss,,, çekeriz bunu şimdi bi yüksekliğe çakarız enerjy boltları alırız ps leri diye bıyık altından gülümsedim. Neyse efendim daha ben bunu düşünürken baracoon dibimde bitiverdi. Yahu arada dağ vardı nası geldi demeye kalmadan yerde yumuşak ben uzandım:)
Peşinden diğerleride baktı yer yumuşak onlarda uzandı:)

lol biz cikardik o baracconuda nitekim paso yatirdi bizide:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...