kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 neyse fikir değiştirdim gidicem ben sandık görevlisi olarak hem aksiyon olur ülkenin akıllısını-mongolunu görmüş olurum. etiler mahallesinde referanduma beklerim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ama bi$ey soylim ben emin degilim memur ile ba$kanin aldigi paralardan ayrica 110 milyon icin degecek sIkInti degil cok acik konu$uyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 deneyim olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 ya memur adam gibi bişi yapmıoki tabi eger ii bi baskanı varsa...hem nie emin olmuonuz hala yavs.yoksa devlet annem le bana mı torpil yaptı.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar