Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27877 Benim dizüstüm Express Kart girişli olduğu için uyumsuz, bu yüzden satıyorum. Tüm aparatları, garanti belgesi ve faturası vardır; yalnızca kutusunu attım bu yüzden de geri değiştiremedim zaten. Hiç kullanılmamış, sadece çalışıp çalışmadığı denenmiştir. İzmir'de oturuyorum, isteyene kargo ile de yollayabilirim. Fiyat : 65 YTL Referans : Greeny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Quad ile geçenlerde bir alışverişimiz oldu. Son derece sorunsuz geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 nerelisin elden alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 ı ıh ankara olsa iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Uydudan falan görüntü alamıyorum bununla di mi ? Uydu yayınlarını falan kaydedebileceksem düşünebilirim almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Bilmiyorum vallahi kartın üzerinde Tv Fm ve A/V IN yazan 3 giriş var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 ben alabilirim fakat vatandan detaylarini goremiyorum kartin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2007 www.avermedia.com/EN/Default.aspx?TYPE=vipplayercard.htm&PT=product&tv_TCAT_POS=0&CATNO0=B&CATNO1=BA&CATNO2=BAB&CATNO3=BAB1&CNT=3&PID=471-071067-0870 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2007 up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2007 3-4 Kasım tarihlerinde İstanbul'da olacağım, fiyat 60 ytl ye düşmüştür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 evet up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar