Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 tecavuz un cezasi direk agirlastirilmis muebbet yada idam olacak ve bu adami calistiricaksin icerde amerikadaki gibi cop toplatican yol yaptirican tas kirdirican vesaire adam 30.000 kisinin olumune sebeb oldu imralida el bebek gul bebek bakiliyor kitap yazip satabiliyor canini aldigi sehitlerin cogunun ailesi bu pislikten daha kotu yasam kosullarinda gecimelrini surdurmeye calisiyorlar burda yanlis bisey var adalet bu degil ve olmamali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 biraz once goyanın hayaletlerini izledim,(onu etkisiyle) ta o dönemden adalet kavramın zaten başından beri yeryüzünde olmadığı bi gerçek abicim,hakkedene verilmiyo ceza, haksız yere ceza görmek ise sıradan bişe günümüzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 bu haber3 neyin nesidir? görmemiştim ben daha önce, kötüymüş ama bir kere o adam "zanlı" değil, hükümlü / mahkum. haber boyunca zanlı denmiş cezası kesinleşmiş içerde yatmakta olan adama ayrıca bu soyadını açıklama olayının suyu çıktı, başta yılmaz V. diye başlayıp yazmışlar yine haberin içinde herifin soyadını bunlar haber3e kafam girsin kısmıydı, topicsel olarak; öldürülmeli denmiş ama bence idam edilmemeli o yaratık, o kadar insaflı değilim ben. müebbet iyidir, arada sopa yemesine de göz yumulması uygundur hatta, zaten kendisi kaşınmış mal yalnız kalmak istemiyorum diye adaleti mahkumların sağlamasında alkışlanacak birşey yok tabii o ayrı da, pek üzülmek gelmiyor insanın içinden yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar