nedanko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Merhabalar, Yeni sistemde 2 tane ikona ihtiyacimiz var, biri small tag'i icin digeride spoiler icin. Diger buttonlara uymasi estetik acidan onemli. Diger buttonlari suradan gorebilirsiniz. http://forum.paticik.com/dosya/buttons.zip Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Small Spoiler ufak ayrıntılara girebilirm sorun deil yeterki aslında şöyle böyle olsa demek yeterli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Çiptek'inkiler sizinkilere uymuş bence. Ama sizin ikonlar pek özensiz, baya da bir toplama geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 19:56 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 valla biraz düşününce beyaz üstüne daha canlı renklerin oldugunu gördüm ve bu şekilde yaptım bende. beyaz üstüne acık mavi hoş duruyor. spoilera gelince biraz olayı anlatsın istedim dikkat edilince ufakta olsa alaşılıyor yukardan asagıya açılıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 küçültünce yamuluyor tabi yazılar biraz. transparan olma zorunluluğu yoksa daha düzgün olabilir. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 09:39 tarihinde, Chiptech tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 nedanko r u there ? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 soulcube small olmus, icerdeki s harfine siyah yaparsan bide oyle deniyelim.. spoiler buyuk olmus az biraz kucultursek, digeri boyutunda yaparsak belki daha iyi durabilir, durotan seninkide cok koyu kaciyor digerlerine nazaran, birde onuda kucultursek belki daha iyi durur.. ilgi ve emeginiz icin tesekkurler [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 15:19 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 15:24 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 tamamdir chiptech ikonlarinin daha guzelini gonderdi sisteme uydu, tekrar tesekkurler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar