Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Benim aklımdaki yeri söyleyim ozaman hemen. Saat 12 öncesi için City Voice var.Nenehatun caddesinde.Benim eskiden çalıştığım yer hem,bi 10 kişi falan olursak ben bi fix menü ve düzgün bi fiyat ayarlatırım sanırsam.Hizmet ve kalite olarak 10 numaradır. 12 sonrası içinde karşısında eski Raja var orası bu zamanın modern meyhanelerinden zaten.Ama cuma cumartesi dışında bigünde program yok.City voice bence uygundur diye düşünüyorum. ahan buda sitesi; http://www.cityvoiceclub.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 hertürlü çekelim kafaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 temmuz vazgeçtim çağırmıcaz seni bakıyorum takmamışsın anıl fırat selvi toplaşkası yapıcaz seni aramıcaz onur! bilmiyorum 2yıl bitti hala bi icraat yok peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bana her gün uyar. pazar 11:00-21:00 hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ivy said: temmuz vazgeçtim çağırmıcaz seni bakıyorum takmamışsın anıl fırat selvi toplaşkası yapıcaz seni aramıcaz onur! bilmiyorum 2yıl bitti hala bi icraat yok peki. e iyi yarın arıyorum ozaman. Ya bu böyle olmicak,bukadar azmı ilgi ya.Fasıl diyoruz,lan party diyoruz.İlla yeni konumu açalım alalaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ivy said: temmuz vazgeçtim çağırmıcaz seni bakıyorum takmamışsın anıl fırat selvi toplaşkası yapıcaz seni aramıcaz onur! bilmiyorum 2yıl bitti hala bi icraat yok peki. cagir beni nasi takmamisim pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Hanımefendiyi aradık bugun,yok vizelerim var,yok hazırlanıyorum :D Üstüne bide azar yedik iyimi,"ne yani,olay senden çıksın diye aradın dimi :X" diye B)- Eheuh,başarılar gizemcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hahah onur sen önceden böyle değildin evlilik değiştirdi seni =P yarın sınavım var ama cumtesi için akşam gelcem büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yok be aynıyım aslında,neşem ve gülen suratım hala yerinde enazından.Hala senin komik şapkalarınla resim çekinebilirim yani :D buluşunca görürsün ehuh.Cumartesi nereye anlamadım ben.Yarın tekrar aricam,öbürgünde aricam(bak buluşmayan sensin gördünmü) ve üste çıkıcam bunlarla hatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar