Durotan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bi kız arkadaşım mesaj çekti bugün. kedisi camdan düşmüş ve bacağını kırmış. bu da veterinere götürmüş hemen. platin taktırmak lazım demişler. bana söyledi, üzüldüm ona da kediye de. o yüzden ben de bi araştırıyorum. nedir ne değildir? kaça patlar? bilen bilgilendiren olursa seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 cok abartı bı fıyat bır sekılde cıkmaz unıversıtelere gıdersenız cok daha uygun oluyor benım kedımde camdan dustu ve pın taktılar sanırım aynı seyden bahsedıyoruz..ıstanbul unıversıtesı veterınerlık fakultesıne gıtmenızı tavsıye ederım amelıyat ve rontgenler bende 400 gıbı bırsey tutmustu yanlıs hatırlamıyorsam..bence gonul rahatlıgı ıle gıdebılırsınız oraya..gecmıs olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Yuh 400 =.o Yenisini alsın bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 canni hemen o sondaki smileyi =P e çevir, hatta komple sil mesajı bence geçmiş olsun durotan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 O smile ın anlamı zaten senin bahsettiğin şeyle aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 her türlü topal kalır o kedi. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 >:) daha doğru bir smiley olurmuş CaNi [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 16:58 tarihinde, arcane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Niye topal kalsın anlamadım, bizim köpeğimizin bacağına platin takılmıştı, sonrasında gayet sağlıklı hareket edebiliyordu, topallamadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 benım kedıde 7 tane mı 8 tane mı ne kırık vardı benı oralara yonlendıren veterıner bıle ukala bır sekılde amelıyattan sonra gordugunde bu yurumııcek ama dedı..gırtlaklıyodum adamı.. somnuc: phoebe kızım eskısı gıbı gayet atletık mutlu saglıklı..topal kalmaz hele kı operasyon basarılı ıse bırde nazlı bır hayvan deıl uzerıne gıder se benım kı bı sure ıkı bacagınıda kullanmadı travmadan..acayıp nazlı bı de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar