A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Beyler makinamdaki ie'yi uninstall etmek istiyorum,bunun bana herhangi bir zararı olur mu?Malum xp service pack 2 kurulu ondan sonra bi ton sorun çıkarmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Niye uninstall ediyorsunki? kullanma dursun ne zararı var =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 1) ie silinemez 2) silinmesi dahi teklif edilemez 3) ilk iki madde değştirilemez xp de dosya sistemi, ie ile bağlantılı, o yüzden izin vermiyor silmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 program ekle kaldırdan windows components a gelip yanındaki "tick" i kaldırıyosun next diyosun. sonra illa lazım olursa my computerdan adres yazar dandik explorerla girersin sitelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 nasıl olsa hiç kullanmıyorum,gözümün önünde paso durmasın dedim,teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 illa bi gün ihtiyacın olur ie ye dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: xp de dosya sistemi, ie ile bağlantılı, o yüzden izin vermiyor silmeye ie ile bağlantılı değil, windows explorer ve internet explorer aynı motoru kullanıyorlar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bazı microsoft sitelerine ie den baska bisiyle giremiosun bigün lazım olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar