Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 internetten bisürü klip çekiyorum. klipler de 70mb'ye kadar çıkıyo. ben istiyorum ki bilgisyarda 4.5gb olana kadar tutmayayım, çektiğimi atayım dvd'ye. multisession yapıyormuş bunu galiba ama, mesela bi dvd'ye en fazla kaç kez multi session'la yazarım, kaliteli dvd kalitesiz dvd multisessionda farkeder mi, multi session'la yazarak dvd'de kapasite kaybım olur mu, olursa kaç mb biriktirp biriktirip yazayım bunları öğrenmek istiyorum. teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Kaç kere ye cevap vereyim. Ben 4 kere yapmıştım 1 dvd de sorun çıkmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 dvd + larda kapatmadan yazabiliyorsun - lerde kapatman şart okumaz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: Enyalios 03 Ekim 2007, Çarşamba - 00:53 tarihinde demis ki: dvd + larda kapatmadan yazabiliyorsun - lerde kapatman şart okumaz ;) Hayır benim dvdrw her türlü okuyo kapatmadan. -'yi de +'yı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar