Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kendi kendine kapanma problemi

noxite

Öne çıkan mesajlar

Demin oyun oynuyordum, bilgisayardan çıt diye bi ses geldi, fps 10 a düştü 5 10 sn sonra bilgisayar kapandı.
yeniden açmaya çalşıyorum, windows yüklenirken tekrar kapanıyor. Ayrıca USB den bağladığım klavyem de çalışmıyor(mouse u çalıştıran slotta da çalışmıyor)
CPU da thermaltake fan var, ayrıca kasanın yanında ufak vantilatör duruyor ısınmadan olduğunu da sanmıyorum. Cpu ısısına bakamıyorum, klavye bozuk.
Bu kadar bilgiyle yardımcı olursanız sevinirim.
Esenlikle kalın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yeniden açmaya çalşıyorum, windows yüklenirken tekrar kapanıyor.

yeniden açmaya çalışmazsan sorunun düzelecektir.
said:
Ayrıca USB den bağladığım klavyem de çalışmıyor(mouse u çalıştıran slotta da çalışmıyor)

aynı şekilde klavye ve mouse u bağlamazsan sorun kalmaz.

rica ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ramlerde sorun yok, bios a girdim bir şekilde, 15 dakika önce 50 derecede çalışan cpu şimdi 81 derece ama 2800 rpm de dönüyor fan. Yerinden felan cıkmıs olabilir mi?
Ama klavyeyle ne ilgisi var ki cpu ısınmasının? Ne ışıkları çalışıyor ne lcd ekranı açılıyor. Sadece bios a girebiliyorum windowsta felan yazı yazamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
noxite 25 Eylül 2007, Salı - 15:43 tarihinde demis ki:
Ramlerde sorun yok, bios a girdim bir şekilde, 15 dakika önce 50 derecede çalışan cpu şimdi 81 derece ama 2800 rpm de dönüyor fan. Yerinden felan cıkmıs olabilir mi?
Ama klavyeyle ne ilgisi var ki cpu ısınmasının? Ne ışıkları çalışıyor ne lcd ekranı açılıyor. Sadece bios a girebiliyorum windowsta felan yazı yazamıyorum.

Evet 81 derece çok. Eğer kasaya darbe olduysa filan cpu'nun ayaklarından biri çıkmış olabilir belki. 4 ayağı da tam oturmak zorundadır, bir ayağı bile milim havada kalsı hiç fan takmamışın gibi oluyor.
2800rpm'de 81 derece çok fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

Darbe olmadı öyle duruyodu kasa ama bi şekilde çıktı heralde. Çıt sesi de ordan gelmiştir.
Neyse ya sağolun(cons ve olivies alınmasın üstüne) yarın götüreyim bi yere taksınlar.

[ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 15:51 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...