noxite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Demin oyun oynuyordum, bilgisayardan çıt diye bi ses geldi, fps 10 a düştü 5 10 sn sonra bilgisayar kapandı. yeniden açmaya çalşıyorum, windows yüklenirken tekrar kapanıyor. Ayrıca USB den bağladığım klavyem de çalışmıyor(mouse u çalıştıran slotta da çalışmıyor) CPU da thermaltake fan var, ayrıca kasanın yanında ufak vantilatör duruyor ısınmadan olduğunu da sanmıyorum. Cpu ısısına bakamıyorum, klavye bozuk. Bu kadar bilgiyle yardımcı olursanız sevinirim. Esenlikle kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 findos yüklenirken tekrar kapanıyorsa ramlerine bak derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: yeniden açmaya çalşıyorum, windows yüklenirken tekrar kapanıyor. yeniden açmaya çalışmazsan sorunun düzelecektir. said: Ayrıca USB den bağladığım klavyem de çalışmıyor(mouse u çalıştıran slotta da çalışmıyor) aynı şekilde klavye ve mouse u bağlamazsan sorun kalmaz. rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bende aynı olay olduğu zaman nedeni hep işlemcinin fazla ısınması oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Evet işlemci ısınmasından kaynaklanıyor. Biostan işlemci fanı ayarı varsa fan'ın hızını yükselt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Ramlerde sorun yok, bios a girdim bir şekilde, 15 dakika önce 50 derecede çalışan cpu şimdi 81 derece ama 2800 rpm de dönüyor fan. Yerinden felan cıkmıs olabilir mi? Ama klavyeyle ne ilgisi var ki cpu ısınmasının? Ne ışıkları çalışıyor ne lcd ekranı açılıyor. Sadece bios a girebiliyorum windowsta felan yazı yazamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 anakart gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 monitör bozulmuş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 LCD ekran derken klavyenin lcd paneli. Monitörüm çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: noxite 25 Eylül 2007, Salı - 15:43 tarihinde demis ki: Ramlerde sorun yok, bios a girdim bir şekilde, 15 dakika önce 50 derecede çalışan cpu şimdi 81 derece ama 2800 rpm de dönüyor fan. Yerinden felan cıkmıs olabilir mi? Ama klavyeyle ne ilgisi var ki cpu ısınmasının? Ne ışıkları çalışıyor ne lcd ekranı açılıyor. Sadece bios a girebiliyorum windowsta felan yazı yazamıyorum. Evet 81 derece çok. Eğer kasaya darbe olduysa filan cpu'nun ayaklarından biri çıkmış olabilir belki. 4 ayağı da tam oturmak zorundadır, bir ayağı bile milim havada kalsı hiç fan takmamışın gibi oluyor. 2800rpm'de 81 derece çok fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 buzdolabın kırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Anakart niye gitsin yahu? Windowsa felan girebiliyorum 10 sn sonra kapanıyor ama. Mouse felan çalışıyor usb de sorun yok yani. Klavye çalışmıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ansduasnduan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Darbe olmadı öyle duruyodu kasa ama bi şekilde çıktı heralde. Çıt sesi de ordan gelmiştir. Neyse ya sağolun(cons ve olivies alınmasın üstüne) yarın götüreyim bi yere taksınlar. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 15:51 tarihinde, noxite tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 silecek suyun bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ya ne biçim adamsın sen. sus diye cevap vermiyorum susmuyosun. özel mesajdan küfür edicem fakeinden kendine pm atarak kutunu doldurmuşsun. çekil git ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 dal kasanın içine tak kendin yahu benim kasa yana yatık vaziyette üstünde üst üste 3 tane fan var. Fanlar birbirine koli bandıyla yapışık durumda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 platin meme yapmış gördüğüm kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 yeni bir elektrik süpürgesi al sende o zaman bize ne kızıyosun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Cpu yu ellemek için fanı çıkarmam lazım fanı çıkarmak için de anakartı çıkarmam lazım. Türk usulü 2 dürttüm yumruk felan attım ama olmadı. Aşar beni bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 monitörü biraz sola yatırmayı denedin mi ? ayrıca kutumu boşalttım unleash your fury. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 özel mesajdan saldırıya uğradım. help! help! i'm being repressed! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Usb'den klavye yi görmüyorsa bir ihtimal bios dan usb portları disable edilmiş olabilir onu kontrol et. Restart etmesi ise büyük bir ihtimal Power suply den kaynaklanıyor bence. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 16:19 tarihinde, Silvia tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ram lerde sorun olsa bile biosa girebilirsin bence başka ram tak. ram e kafayı taktım bende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Mouse da USB den bağlı onda sorun yok. RAM sayarken başta gösteriyor ramleri. Sorun büyük ihtimalle CPU ya da fanın cıkmasından kaynaklanıyor. Tekrar teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar