Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sivas olaylari

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Numb, 15 October 2003 15:28 tarihinde demiş ki:
said:
Sergen, 15 October 2003 15:23 tarihinde demiş ki:
ne diyorsun kardesim sen bende ailemde musluman hicbirimiz seriatcı degiliz.muslumanlar zorluk cekiyor diyor bide yahu bu ulke zaten tamamen musluman bir ulke kim ne zorlugu cekecek
sacma sapan seyler yazmıssın

sergen bence ayakta uyuyan birisi varsa oda sensin kardeş..
bu ülkede hala başörtüsü olan kızlar üniversitelere hatta ve hatta daha bir çok yere alınmıyorlar. ki bu konuya girmek istemiyorum lütfen açmasın kimse konuyu dağıtmasın. örnek vermek amacıyla söyledim. sırf bu örnek bile yeter sana. bariz eğitim hakkı elinden alınıyor haklı evya haksız önemli değil. sonuçta böyle bir yaptırım var. bua bir zorluk işte. en basitinden.[hline]
"But he's the sort who can't know
anyone intimately, least of all a
woman. He doesn't know what a woman
is. He wants you for a possession,
something to look at like a painting or an ivory box.

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.

kapida guvenlik gorevlilerinin durup girenlerin kimliklerinin kontrolunun yapildigi bir universiteye basortulu kimlik fotosu vermek ve kimlik kontrolunde basortulu ortaya cikmak guvenlik esasina aykiri. butun bu guvenlik onlemlerine ragmen ogrenci olmayan bir suru radikal goruslu sahis universitelerin icine sizip gosteri yapiyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
turkiyede son 10 yildir muslumanlik dedin mi turban deniyor, tvde butun tartisma programlarinda bu var. hicbi tartisma programinda `kafirleri oldurmek dogru mu degil mi` gibi bir tartisma yapilmiyor. demek ki ortada bir yanlis var.

arkadasin dedigi gibi kimse kimsenin camisine gitmesine, hatta 50 metre arayla 1000 er kisi alabilecek cami yaptirmasina bir sey demiyor. ufacik mahallede 3 tane biner kisilik cami az mi cok mu diyen yok. her sene hacda bilmemkac insan oluyor, demek ki o kadar cok insan gidiyor ki hacca turkiyeden, bu kadar olen olabiliyor. neticede gorulen o ki kimsenin dinini, gorusunu politik bir meta haline getirmeden icra etmesine bir sey diyen yok.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
saldır canm saldır.. intikammı alıyosun aklın sıra anlamyorum..[hline]

Mesaj tarihi:
yani bilsem bu kadar kızacağını hakkaten cevap vermezdim o mesajlarına. kusura bakma.. belkide alakası yoktur tabide ben paranoyaklık yapıyorumdur..bence tartışma bitmiştir.[hline]

Mesaj tarihi:
said:
Numb, 15 October 2003 16:39 tarihinde demiş ki:
saldır canm saldır.. intikammı alıyosun aklın sıra anlamyorum..[hline]

bana demiyorsun herhalde baglanti kuramadim ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
numb serıat ne demek pek ala herkes bılıyor ama sen benım orda serıatcı kelımesını yobazlar anlamında kullandıgımı anlayabılırsın sanmıstım.evt daha hadisi gormeden benım onu yanlıs anladıgımı soyelebılecek kadar da benden emınsın bunun ıcın de bı aferını hakettın.
numb demısmıs:"dünyada sanki davaları uğruna ölen tek adam bunlarmış gibi gösterilmesine karşıyım dedim."
boyle bırsey kımsenın azından cıkmadı zaten neyı tekrarlıyorsun hala.senın dını elestırılemez bır dogma olarak gormen normal zıra sen dını ındıgı gunku halınde(kuran degısmemıstır o ayrı) sanıyorsun bense ne dıyorum dın gunumzde ındırıldıgı halınde degıldır peygamberın sunnetlerınden degıstırılenler olmustur bu nedenle elestırılebılır(konu sapmasın elestırılıre elestırılmeze)
gene laf etmek ıcın yaratcılıgını kullanıp azımdan "islamiyet zaten namaz kılmak oruç tutmak hacca gitmekten ibarettir bunlarda engellenmiyor " demıssın eger okursan goreceksın kı ben ıslamıyet bunlardan ıbarettır demedım olsun cek cek uzar.sonra devam edıp "demek izin veriyosunuz camiye gitmemize namaz kılmamıza...saol be" ben gene boyle bırsey demedım ıma bıle etmedım

neyse tartısma bıtmıs herkes eskı yoluna pf
Mesaj tarihi:
yoo senle alakası yok. aslında bireysel bir mevzudur. deli olan benim yani :) kusura bakmayınız.[hline]

Mesaj tarihi:
numb beni kasdediyormussun gibi geldi ve fekat ben goremiyorum `saldiri` mahiyetinde bir sey yazdigim postlarda.

daha 2 gun once emniyet genel muduru `20 bin kisi biyografi vererek "allahin partisi" diye hizbullaha katilmis, saskina dondum` diye aciklama yapmisken sen tutup da psikopata baglamis bir kesim oldugunu inkar etmiyorsun herhalde ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
tabiki etmiyorrumda etsem yani problemmi olur onuda anlamıyorum. :) herşey bakış açısıdr diycem pkk yı da diğer devletler ideolojileri doğrultusunda çalışan insanlar olarak görüyolardı diycem buda onun gibi pekala bakılabilir diycem sonra siz beni bu cahil kesimi savunuyo zannediceksiniz. :) o yüzden demiyorum :)[hline]

Mesaj tarihi:
bugün bağnaz der kin duyarsın işte yarında öldürürsün belkide:) bellimi olur.[hline]

Mesaj tarihi:
simdi inkar etsem problem mi olur ne demek ?

birincisi adamlar resmen ozgecmislerini yazmis, tum dunya tarafindan teror orgutu olarak taninan bir orgute yollamislar katilma dilekcesiyle beraber. bunlar artik yasadiklari dunyayla koordinasyonlarini tamamen kaybedenler. bunlarin daha altinda derecelerde dengesini kaydiran insanlar var.

simdi sen bunu inkar edersen en basta sacma bir hareket yapmis olursun, cunku bu 20 bin kisinin imzasiyla el yazisi ya da daktilosuyla dilekceleri var ortada. bu kisiler var, ve bu fiili islemis.

ikincisi bunu inkar edersen, tartismanin ilerleyisinde ortaya konan onemli bir savi gozardi etmeye calismis olursun, cunku bazi yazilarinda boyle psikopat kesimlerin olmadigi manasina gelen yorumlarda bulundun, imzali muhurlu delille var demek.

dolayisiyla bu olayi inkar ya da ikrar etme kavramlari soz konusu olamaz, cunku basbayagi ortada olan mevcut bir olay.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Mesaj tarihi:
bişeyi idda etmiyorumki inkar ediyim:)[hline]

Mesaj tarihi:
offff. unity hakkaten böyle ne tarafından yanlış anlasam diyemi kasıyosun anlamıyorum :) tamam mevzu böyledir fakat farz edelimki şöyle olsaydı diye girdiğim irdeleyelim istediğim bişeyi getirip burnumun dibine dayatıyosun aha haksızssın olmaz bu diye. vede sanki sen kabul ettirmişsin gib ifadeler falan . yok öyle bişey tarzı vardır kesindir gibi.. ? yani sen keşfetmedin bunlarıki zaten. sakin biraz .:)[hline]

Mesaj tarihi:
sivas olayları gerçekten çok acı hele ölenlerin arasında biri varki o genç yaşına rağmen yaptığı besteler falan :( Hasret Gültekin ten bahsediyorum
yobazlığın sınır tanımadığı bir il sivas aynı trabzon, rize ,erzurum ,konya.. gibi buralardan cok az "insan" çıkar
25 bin kişi bir ağızdan "allahu ekber" diye böğürerek yaktılar aydınlarımızı. Bırakın bana yok planlıymış yok örgüt işiymiş..
bunu diyen bir iki kişi var burda onlarda bu saydığım illerden cıkma çember sakallı yobaz-faşistlerdir.
Mustafa Kemal menemen olayında "taş taş üstünde kalmasın silin haritadan menemeni" demiş sonrada sakinleştirmişler ulu önderi çünkü o olayı izleyenlerde yapanlar kadar suçludur..
neyse bu konu çok hassas
son olarak şunu söyleyim sivasın kangal köpeği bile sivastaki o 25 bin kişiden daha değerlidir

"kararmış yüreğin hiç ışığı olmaz
bilmezmisin ki türküler yanmaz;
günü gelir sanma hesap sorulmaz;
dayanır kapına pir sultan ölmez"
Mesaj tarihi:
trabzon rize felan ne alaka anlamadım ama karadenizde oyle seyler yoktur asla.hele ben zaten karadenizliyim iyi bilirim heryerini.insanlarınıda cok iyi tanırım
artvin trabzon samsun gibi sehirler cogu batı sehirlerinden bile daha aydındır,ataturkcudur hatta. sallamayın oylesine

[Bu mesaj Sergen tarafından 16 October 2003 13:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
konu sapmasın ama trabzon ve rize nin büyükşehir belediyelerini sağcı yobaz faşistler alır herzaman ve katüde yobaz-faşistler ağırlıktadır ayrıca sağın lider kadrosu genelde hep bu yazdığım şehirlerden çıkar hiç trabzonda solun baskın olduğunu gördünüzmü?? genelde cahillerin ve yobazların ağırlıkta olduğu yerlerdir buralar
Mesaj tarihi:
ayrıca bir grup arkadaşla yaptığımız bi tartışma konusuydu bu da. yobaz faşist gerici lümpen... diye yapılan ayrımların sonucuna bakıldığında izlenen tutumun inanılmaz faşizan bir tutum olduğunu kabul etmek durumunda kalmışlardı.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa...
Mesaj tarihi:
said:
Eaglewingg, 16 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki:
konu sapmasın ama trabzon ve rize nin büyükşehir belediyelerini sağcı yobaz faşistler alır herzaman ve katüde yobaz-faşistler ağırlıktadır ayrıca sağın lider kadrosu genelde hep bu yazdığım şehirlerden çıkar hiç trabzonda solun baskın olduğunu gördünüzmü?? genelde cahillerin ve yobazların ağırlıkta olduğu yerlerdir buralar

buyrun efendim burdan yakın :)[hline]

Mesaj tarihi:
said:
Eaglewingg, 16 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki:

her sagcı kisi veya sag egilimli sehir yobaz ve fasistmi olacak.2002 secimlerinde Akp tum marmara sehirlerini kazandı.
İstanbul son 2 belediye secimindede Refah Partisinden belediye baskanı secti.Ankarada oyle.Melih Gokcek 2 secim kazandı.
Tum marmara cahil fasist yobaz o zaman.
Mesaj tarihi:
oranlara bakın mesela ankarada bundan iki seçim önce sol vardı tüm belediyelerde
istanbuldada aynen yani dengeler değişebiliyo
ama saydığım illere bakarsanız denge olmadığını yani kafa kafaya olmadığını daha iyi görürsünüz
ha ben sivasta falan aydın insan yokmu diyorum veya trabzonda. var ama cok az diğer bölgelere göre bakın yazıyı dikkatlice okursanız oralardan az "insan" çıkar demişim dimi??

bana mavra okumayın görünen köy kılavuz istemez
  • Yeni Oluştur...