copperelf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 craftera silah yaptiracam. ama two handed silahlarin isimlerini ve ozelliklerini bilmiyorum. ağır ve daha fazla dmg kullanan bir silahmı kullanmalıyım yoksa hafif ve daha seri olan bir silahmı. gönlüm hızlı bir silahtan yana çünki kullancağım kombolarda güzel side effectler var. tabi bilemiyorum ne derece doğru. bir bilen şuraya two handed swordların isimlerini ve özelliklerini yazarsa ve neyin makbul olduğunu sevinirim
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 bence two handed scimitar en iyisi slashsan eğer thrusttsan pickaxe benzeri bişe var o süper crushı bilemiycem[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 slash isen 2-handed scimitar eger thrust isen dedikleri gibi pick axe kullan crush a hic gerek yok..
Weretiger Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 crushta archmace var, iyi silahtir :) çok kullandim emektari, charı silmeden önce çok zor geldi salvage için arkadaşlara vermek :/[hline]Obscurd HAYVANHERiF 50th season ASq Paladin Deleted [R.I.P.] Cherisha Nolan 35th season Nightmare, ASq Infiltrator Deleted [R.I.P.] Obscurd Reborn level 3X Savage
Ascahisien Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 alundrakem :) savage mi actin ? terbiyesiz herif :)[hline]Ascahisien Hero Of Hibernia Hoove Musician Of Hibernia Machinee Area Effect Of Hibernia [SR] Hib/Exc
Öne çıkan mesajlar