Mavi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Ps2 orjinal joystick almak istiyorum istanbulda güvenilir orjinal joystick satan bir yer biliyormusunuz ? Ben aldım arkasında H yazıyor A dan başlıyormuş K ya kdar kalite sıralaması varmış sanırım. H en kalitesizlerindenmiş. 2 hafta sonra bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ps one pad'i al aynısı =) daha ucuz beyazı da daha güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 onla bazı oyunları kontrol edemiyorsun ama yoksa çalışırsa süper padler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 evet ya benimkide bozuldu.ne kadar yenisi? pahalı değildir umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kadikoyde yazicioglunun alt katinda syd bilgisayar var orda kalitelileri 40 milyon. boyle orjinal gibi duran ustunde sony yazan cakmalar var onlarda 20 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2007 D&R lara sordum 65 ytl diyorlar bunlar orjinal mi acaba ? D&R yan sanayii satmaz sanırım ? veya teknosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 satmaz ama bakırköy yeraltı çarşısında daha ucuza orj. bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Syd Bilgisayardan aldım 2 tane orjinal joystick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar