Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 beyler scrool var bunu npc de kullandım fakat familiarın equip windowda sabitleyin diyor ancak nasıl yapılıcak anlamadım. yardım edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ulan aynı dandik oyun 3 senedir duruyor bir türlü scroll yazmasını öğrenemediniz ha. [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 17:59 tarihinde, sturmbrightblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 sukrul yazanda var Ama sc olmus artık xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 neyse familiar isini kendim çözdümde... ben bide uo oynadım inscript charla utandım kendimden hiç yoksa 7 senedir scroll diyorum daha yazamamışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 kendi işini kendin yapmalısın. auto-loota güvenme derim. amerika sizin sayenizde kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 haci ona yapan amerika,kutudan çikan uniqe item (yada işte her ne bksa) % sinide düşünüyodur merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2008 heavenfire alın lol. dsfsdd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar