Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ankarada olupta amerikan futboluyla ilgilenen ve yapmak isteyen arkadaslari yapilacak olan secmelere bekleriz. Ankara Universitesinde okuyasaniz okul takiminda lise veyahutta baska bir universitede okuyorsaniz Klub takiminda mucadele edebilirsiniz. Yer:ankara universitesi tandogan kampusu halisahasi Tarih:29 eylul 2007 saat:10:00 daha fazla bilgi icin http://www.ankaracats.org/ soylemeyi unuttum detayli bilgi icin banada ozel mesaj ilen ulasabilirsiniz... [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 22:00 tarihinde, Zerokull tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 İstanbulda Olupda İlgilenen Var O Napsın ? =P Şaka Diil Ha Varmı Buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 evet istanbulda da bi çok takım mevcut, federasyonumuzun sitesi www.tbsf.org.tr, unofficial forum: www.nfltr.com. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2007 Abi cok ciddi istanbul da bi klup falan yok mu gorusmem gerekio oynamak istiyorum bu oyunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2007 Bonepartla gorusebilir istanbullu olanlar kendisi Yildiz Teknik Stallionsda yeterli mevkiye sahip bilgilendirme ve oyuncu alimi konusunda... Ozel mesaj ataraktan deneyin bir sansinizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 berkan sen bizim herşeyimizsin... /cheers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Kulüp doğru yazılışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 zamaninda az mucadele etmemistik sizin kedilerle... guzel gunlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2007 çimen boydan hala nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar