Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Eski sistem - yeni sistem degisimi tam olarak nasil? Ben iyi yapmisim baya sanirim ama eski sistem notumu bilmiyorum, BonePART biliyo aslinda ama adam offline, meraklandim ben de. Reading 29 Listening 28 Speaking 26 Writing 30 Total 113
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 peki tavsiye edebileceğiniz kitap varmı ne gibi sorular var onu bilelimde girelim esasında anadolu lisesinde hazırılık okudum sonra biraz kurs murs olayları oldu filmleri cnn dir bbc dir izleyince anlıyorum olayları her zaman kelime kelime olmasada. zaten kelime eksiğim var diye düşünüyorum açıkçası biraz tırsıyo insan o kadar para veripte yapamamaktan :) bide ne kadar süre geçerli oluyor ?
Leath Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 90 almistim bende, speaking rezalettir bu arada, yolda gecerken sorsa "bu konu hakkindaki gorusleriniz nedir ?" diye gene konusamam. egh.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 2 sene gecerli. Valla abi ben sinav sabahi uyanip bi deneme cozdum nasi bisimis gormek icin. Okuma yazma dinleme bildigin gibi zaten, bir tek speaking icin 3-4 practice test coz cambridge in bi calisma cd si var ondan, cunku boyle konuyu veriyo sana 15 saniye sonra 30 sn konus diyo ve cat diye kesiyo sure bitince, o zamani ayarlamayi falan ogrenmek icin. 3-4 saat bilg basinda oturup hallediliyo yani practice test + speaking denemeleri fln.
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ya şimdi mikrofona konuşuluyorda eskiden nasıldı merak ediyorum? karşınıza biri mi geçiyordu ona mı anlatıyordunuz?
Öne çıkan mesajlar