Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Baro avukat yollamak zorunda deil mi ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ya çocuk parayı ödüyo hertürlü dikkatli düşünün.Hatta şöle söliim aynı yazıyı eğitimcinin yaptıgı süper plan olarak okumuştum yani hertürlü parasını alıyo şeklinde bu şleklini ilk kez gördüm ama bu yanlış yorumdan kaynaklanıyor.Çocuk parayı öder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Niye ödesin? Davanın konusu eğitim parasının ödenip ödenmeyeceği. Çocuk davayı kazanırsa eğitim parasını ödememe hakkı kazanmış oluyor. Davayı kaybederse de ilk davasını kaybettiği için ödememesi gerekiyor çünkü Pyth "ilk davanı kaybedersen eğitim ücreti almayacağım." diyor. Yani doğrudan Pyth haklı diye bir şey yok, çocuk da en az Pyth kadar haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 davaya gerek yok, pisagor arkadasin adresini versin biz tahsil ederiz parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 öğrenci illa ki ödeyecek. eğer phyt. kazanırsa ilk davasını kaybedecek ama hukuki olarak onu ödeme yapmak zorunda olacak(yapmazsa cezai yaptırımı vardır). eğer kazanırsa, hukuki bir zorunluluğu olmayacak ama verdiği söz gereğiyle ödeme yapacak. fakat eğer bunlar kontrat filan imzaladılarsa(bir sözleşme yaptılarsa yazılı olarak); çocuğun kazanması demek kontratın fesh edilmesi demek olacağından hiç bir ödeme yapmak zorunda değil. ama eğer çocuk sadece söz vermişse ve sözlü olarak verilen bir sözü mahkeme iptal edemeyeceği için paşalar gibi ödiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 eğer tabii çocuk onurluysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yaa pythagoras veletle sidik yarıştırıyosun haram zıkkım olsun de geç pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ne dop bir cocukmus buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Boru mu, pisagor çakar bir tane alır parayı. Hak yerini bulur. Beleşçi bebe. Pisagor bulmuş parasını vermiyor. Ana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 konu uzerinde tartisilsin diye ortaya atilmis bir konu degil, okuyun, "oo negzel" diyin gecin. cunku mahkeme odeyecek diye bir karar verirse, aralarinda yaptiklari sozlesmeyi goz onune alarak verir ve tekrar bir daha aa ama sozlesmeye gore kazanamadi, odemesin filan lafi gecmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar