borneon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Jackson performer serisi gitarımın üzerinde ki 2 adet j 70 model humbuckler manyetiği Satıyorum Manyetikler yaşına göre temiz sayılır (96 yapımı) bir de single j-135 var ancak o ayırtıldı arkadaş almazsa onuda satabilirim hindistan js modelerdekilerden kalitelidir kesinlikle manyetikler onlar j-30'du yanlış hatırlamıyorsam. J-70'lerin her biri için 25 Tl istiyorum 2'sini birden alırsanız 45 Tl yapabilirim j-135 içinde 20 Tl istiyorum Seymour duncan tb4 almak için satıyorum Tb4 ile takaslayabilirim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borneon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yanlıslıkla fazla atmışım silemedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Olsun reklam oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borneon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Alın şu manyetikleri :) yeni manyetik almam lasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borneon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Satılıklara birde Bien marka 300 watt 24 pin güç kaynağı ekliyorum 1 ay bile kullanmadım sıfır gibi duruyor garantisi 2 yıl işte alalı 3 ay falan oldu faturası mevcut zaten istedigim fiyat 20 lira Gold bilgisayarda şu an sıfır fiyatı yaklaşık 28 lira olması lazım. 12 Volta 14 amper veriyordu yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 oha çakma okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 abi sana özelden mesaj attım ama cevap atmadın atarsan konuşsak alma ihtimalim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
borneon Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2007 Ben cevap olarak özel mesaj göndermiştim gitmedi heralde manyetiklerde 1-2 mıknatısda hafif kararma var ama tona etki etmediğine eminim onun dışında bu kolayca temizleniyor birde bildiğim kadarı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar