ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Ya telefonu kurcaladıımda e-posta gonder var msjlarda ama mesaj yazmadan once mail adresi istiyo sonra mesaj sonra da mail numarası dior bunnar nerden bulunur ? Nedir ? yenir mi ? Sorularına cewap alırsam sewinirim ...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 mail numarası ne yaw[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 onu soruyom ben de ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 ya onu bilmiomda.. benim makine kafayı yedi eskiden logolari alabiliodum (kendi tasarladiğim seyleri) simdi eskisi gibi yapiom herseyii ama salak alet resimleri almio.. nedendirki? daha acık sormak gerekisrse renkli logolarda sorun yasayan varmı?[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar