valve Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 geçen gün bir program çektim.fakat unregister olduğu için yaptığım adventure'ı kaydedemedim.bunun gibi bildiğiniz text adventure yapabileceğim programlar var mı?varsa yazarmısınız.[hline]As a person who had discovered the reality of the life he says: blood never ends without the power of wisdom.
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 programın adını sölersen yardımcı olabilirim sanıyorum
valve Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ADRIFT.bunun gibi başka prog.lar biliyormusun?[hline]As a person who had discovered the reality of the life he says: blood never ends without the power of wisdom.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 arama motorlarına "text adventure"+creator gibi şeyler yazarak bulabilirsin ancak bulacaklarının hiçbiri türkçe karakterleri desteklemeyecektir hatta türkçe komut yapamıyorsun örnek : git kuzey (bu olmuo) illahi go , take , examine gibi ingilizce yazmak gerekiyor[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN.. [Bu mesaj arcane tarafından 26 October 2003 01:48 tarihinde değiştirilmiştir]
valve Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 peki başka grafikli adventure oyunu yapma programı var mı?[hline]As a person who had discovered the reality of the life he says: blood never ends without the power of wisdom.
Öne çıkan mesajlar