rais7lin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2003 ya bi baktım..leydi aribet falan bi adam gecmisler etrafların da yalaka lar falan.. kapalı kocaA bi parmaklıklı kapı arkasın da duruyolar... rangerız ya hemen cektim oku..kapı acıldı sonra(adamlar bana saldırmak icin actı) ondan sonra yeni bi quest cıktı...heyecanla bi baktım ``fail data..out of data`` gibi bisey.. madem oyun yapıyosunuz dooruu düzgün yapın dedim bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 anniy aynısı bende de oldu..ama bendevam ettim tabik:PPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 adamları sucluyorsunda umarım oyunun orjinaldir ole konusuyosundur... ben sanmıyorum ki orjinalde böle bir hata olsun oyunu yapan adama saygı göstermeden neden böle bir yazı yazarsın hem suçlu hem güçlü --> Oyunun orjinalse haşa ama sanmıyorum ne yazık ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turin_Dragonbane Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Boşver öle şeyleri neden takiorsun? Oyunu oynamanı mı engelledi? Hayır. Boşver sen Moragı öldürmeye çalışmaya devam...[hline]İlk insan ol, sonra sws ol, son warrior ve en son Turin'e benzemeye çalış.... İnadına sws, inadına Warrior(alayına gider) Facing a darkness I stand alone... www.cutstm.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar