SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mor ve ötesinin bir derdim var adlı parçasına bi video klip yaptık arkadaşla.Aklımızda vardı böyle bişeyler yapmak ve gece takılırken dedik bişeyler yapalım. Sonra bu parça geldi aklımıza ve buna göre bi görüntüler çektik. Konu bir çocuğun içinde bulunduğu bunalım... bu tarz video projelerimiz var zamanla yenilerini yapıcaz.. Mesela yine mor ve ötesinden küçük sevgilim adlı parça gibi.Oyuncak bebek ile olan ilişki ^^ sizlerin verdiği destekle hep iyiye daha iyiye =) emeğe saygı +rep aga falan xD Neyse linki veriyim daha fazla uzatmadan .... http://www.youtube.com/watch?v=6vngX2P45E4 [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 05:49 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 anlamı nedir? bir elemanı bankta otururken gördük.sonra yolda yürümeye başladı.gitti tekrar banka uzandı.sahil kenarında belini kırmaya çalıştı. ugrasilmista anlam cikartamadim. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 06:22 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kabiz olan arkadasinki cok basariliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 amaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 amaç şu. her yapılan film veya video ne amaçla yapılıyorsa o. yani bişeyler üretmek.farklı şeylerle uğraşmak.kös kös oturup ah şunları keşke yapsaydım dememek. evet bunu yapmakla bişey kaybetmedik.bişeyde kazanmıycaz bundan eminim. ama ortaya koyulan şeyin ne amaçla olduğunu benim gibi sizde biliyorsunuz. her türlü eleştiriye açığım fakat ceviz kabuğunu doldurmuycak şeylerle gelipte sırf ayar vermek amaçlı şeyler canımı sıkıyor açıkcası. baştada yazdım anlamını ve içeriğini ilk postumda mevcut.ne daha fazlasını ne de daha azını aramanızı beklemiyorum.Ben en azından eleştireceim şeyleri kendi tecrübelerime göre eleştirimde sözümona bu işten hiç anlamayan insanların mantıksızca eleştirmesini hiç anlamıyorum. şimdi gayet tabi çıkar madem bunlara açık deildin neden paylaştın gibi şeylerde söylenir fakat dikkatli okunduğu takdirde anlatmak istediğimi anlamış olucağınızı umuyorum. zaten elite apaç ben godfatherı çeksem kötü dersin seni hesaba bile katmıyorum :) yaptıgım şeylere ve düşüncelerime de en ufak bi saygı göstermeni beklemiyorum çünkü ok yaydan çıkmış ister istemez kötü bi bakış açın var.. iyi ve kötü eleştirileriniz için teşekkürler gereksiz tartışma yaratmaya lüzum yok..ben daha fazla konu dağılsın istemiyorum ve sizden de istirhamda bulunuyorum. Teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 pekin. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 10:12 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Üstdüzey emo , gözbozucu görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 emo oğlu emo olmuş. mor ve ötesini de sevmem zaten onların sinirini de sizden cıkarmıs olduk oma artık başka bir klipe. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 13:14 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Gerçektende oynayan kişinin bir derdi varmış gibi duruyor, içim daraldı hatta :P Şaka bi yana, şu hafif bulanık ve dalgalı çekilmiş klibin çoğu, o mesela biraz azaltılsa daha bi güzel olurdu sanki. Şarkı güzel, klip güzel. Sonuçta bişilerle uğraşılmış ve bişiler yaratılmış önemli olan da bu olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Verilmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Amaç ? Kısa Cümle Kurup soru işareti koydum karizmatiğim ? Arkadaşım sanane arkadaş birşey yapmış koymuş, paylaşmak istemiş, sana batan birşey mi var ... * Üç nokta koydum bide überim lan * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 görüntünün kötü olması çekimi cep telefonuyla gece görüşünde yapmamız yani hazırlıklı çekmedik ani oldu. yoksa kamera falan alırdık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: bu işten hiç anlamayan insanların mantıksızca eleştirmesini hiç anlamıyorum. valla bisey demicektim ama, senin bu isten anladigin cep telefonuyla boyle bi video yapmaksa zaten is isten gecmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: evet bunu yapmakla bişey kaybetmedik vakit kaybetmişiniz daha ne =( daha iyi değerlendirilebilirdi aslında he eğlendik güzeldi,güzel bi anı olucak öyle bizim için diyosanız bilemem =) [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 23:17 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Ben o bulanıklığı özellikle yaptınız zannetmiştim :) Farkında olmadan güzel bi hava katmışsınız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 görsel sanatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 o degil de, kabiz olan arkadasin videosunu bulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bence bu klibin arkasına ibrahim tatlıses falan çalsanız daha bi otururmuş sanki harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 emo ve ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar