mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 arkadaslar ben 1 sene kdar once battlefield 2142 aldım orjinal olarak online oynayabilmek için daha sonra oss falan girdi baya oynamadım gecen gun yeni biligisayarıma yukledim oyunu eski accountumu falan hepsini hatırlıorm girdim oyuna ismi şifreyi girdim ama "the cd key has already been registered with an account" die bi hata werio we oyuna girmemi engellio neyi yanlıs yapıorm yada eksik yapıorm oyundamı bi pohluk war lutfen yardım edin şimdiden teşekkur...
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 heralde yanlış hatırlıyosun acc bilgilerini
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 yok hayır account adımı mailime yollattım sonra aynı ismin şifresinide yollattım mailime yani kesin dooru account bilgileri
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 retrieve account die bir bölüm olması lazım die hatırlıyorum acc bilgilerini yeniden girmeye çalışmak eski key ile yeni acc açmaya çalışmak gibi sen eski bilgilerini kullanarak acc bilgilerini oyuna al ben BF2de öle yapıyodum
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kullanımda olabilir mi? başkasına verdin mi?
Öne çıkan mesajlar