Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Üniversiteye girmişikde haberimis yokmuş :p Kıbrızda kimler vardı buradan? Çıkartma yapıcam yakındA ;) Hatta orada MTB ci arkadaşlarla ortamlara akıcam :] SAVULUN! *!sevincini paylaşır...* Tebriim nerde ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Tebrikler iyi gene kıbrıs bıze dersaneden verdıler bi kitapçık moldova romanya bulgaristan fln var lol ordakı unilere gidilmez hiç[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
someone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 kıbrıs'ı bilmemde çek cumhuriyeti güzelmiş baya[hline]Lifestyle C&C
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ehe :) Gelip şöööle bir gezdirmek için elimden tutcak adam yok mu yauw? alla alaa..ilginç :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Zippo var :) söliyim gezdirsin[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<<
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ahah :) iyi olur Chem.. Şimdiden olduğu gibi ezberledim zaten Gazimagusa yi :P gidip bakalım bakalım ne var mış "ufak" adada :p 3000 küsür km2 yüzolcumu varmiş ..oha dedim ya.. Ben ufacık bir yer sanıyordum :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 tebrikler :tebrikz: yanlış hatırlamıyorsam Norak ve Dragonutopia da orada okuyor[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ehe Çok Sağol Arci ;] offf... uyku bile tutmadı yaf :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Halfmumı hangı unıyı kazandın :)[hline]A little less conversation a little more action please
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 E.M.U. =] Dogu AkDenis.. iLetisim Fak.[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Tebrikler Mumi. Hadin oralara gidince unutma Paticigi.[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
regulus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Halfmumi, 18 October 2003 03:30 tarihinde demiş ki: 3000 küsür km2 yüzolcumu varmiş ..oha dedim ya.. Ben ufacık bir yer sanıyordum :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining harbi o kadar büyük mü ya tüm kıbrıs mı Türk kesimimi bu? Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] [hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah
Norak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 biz paticik şubesini uluslararası kıbrıs unide işletioz :P bekleriz mumi :) gerçi pek odadan çıkmıoruz, ama arada bi lemara felan gidioz. sana cd ve kitap alınabilecek yerleride gösteririz hatta :) [Bu mesaj Norak tarafından 18 October 2003 14:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Anason Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 forumlardaki whitehaven ve bende daü deyiz.hatta burdan 2 kişiyi daha tanıyorum.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 tebrıkler[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
coaxem Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Tebrikler Yakın Doğu'dayım bende bi sorun olursa icq=52131226[hline]<<<>>>
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Eywallah.. Arklar çok sağolun :) Şimdilik halen dşünceliyim.. Nerde netcem felam diye.. hatta Magusa.org muydu,Gazimagusanın sayfasını buldum,interaktif şehir haritasını ezberledim felam :] Yaşam şartları felam nasıl? Kalıncak yerler?(GaziMagusada) Kira Fiatları felam? acık buraya döktürürseniz,belkim başka girmek isteyen olursa onlarda bilgilenir :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Norak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 hmm ben yok fazla o tarafları bilmek, genelde lefkoş dışına pek çıkmıyoruz acil bi durum (mesela şehir sınırları içinde hazır çorba kalmaması) olmadıkça :D ama bildiğim kadarı ile ev bulman imkansız gibi, hiç yok şu an çok öğrenci geldi bu sene heryer full.[hline][i]Wow - Begin
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 üheve.. Nerde kalıcam o zaman :] Çadırı alıyım geliim...Tulum-mat Kombo eheh[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Tek kişilik var mı ki okulun yurdunda? Anason varmı bilmiyorum dedi :) Hem ben yurtta müzik felam açamam :p Ders çalışırkende raatsız olmucaam yer gerek..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 bi sn şimdi sen yurtta yada evde değilsin ozman, şu an peki nerde kalıon, oteldemi?
Apache Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 dınn dınnn halfmumi nerede kalıyor acaba? dınn Tebrikler halfmumi.Orada bisiklet sürülecek pek alanda yoktur,zaten sınırlarda mayınlar dolu mazallaah bi ayağın kaysa mefta oldun :)
coaxem Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Walla ev tutacaksan aylık 400-500 uk sterlin civarında vermen gerek tek basına cook koyar para bok olması lazm yane...[hline]<<<>>>
Anason Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 o kadar değil yahu.mesela şu yanımdaki arkadaş aylık 300 milyon,2 kişi.elektrik,su kendine ait olmak koşuluyla evde kalıyor.bende evde kalıyorum ama biraz farklı benim durumum.
Öne çıkan mesajlar