SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Şimdi aylar öncesinde avea hat almıştım baya kullanmadım sonra kapanmış. Neyse gittim işte açtırmak için, hat babamın üstüne kayıtlı dediler baban gelsin. Bende tamam dedim babamı yolladım sonra 18 milyon istemişler (bu arada 100 kontör yüklü hat 15 milyon). Neyse tamam açtırdık sonra kontör aldım 500lük işte sonra 5000bin sms olayına girdim. İlk gün iyi güzel mesajlaşıyorum falan sonra mesajlar gitmemeye başladı, gönderiliyor diyor sonra mesaj gönderilemedi diyor, bazen önce diske yazma tamamlanamadı diyor (ne alakaysa) sonra mesaj gönderilemedi diyor falan. Bütün gündür böyle yardım plx. Bu arada telefon Nokia 6600 belki bir ilgisi vardır, birde mesaj merkezi numarası falan doğru telefondada 400 küsür kontör var. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Telefon kaynaklı sanırım. Aklıma gelen ilk çözüm önce mesaj ayarlarında mesajların kaydetme yerini telefon hafızasıysa memory card yap memory card ise telefon hafızası yapıp öyle denemeni öneririm.[Mesajlar bölümü > seçenekl kısmı > ayarlar > diğer > kullanılan hafıza > .... ] Hiç olmazsa eğer başka bi telefonda dene.Sorunsuz gönderirse diğer telefon telefonunu değiştir (= He bi de olursa bana bi 20 kontor atıver :P Kolay gelsin. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 04:08 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar