godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2003 Ya beyler ekranda yaptıklarımı capture eden ve avi'ye fln çeviren bi program varmı bu arada aklıma gelmişken ses'te kaydedemiyorum yardım pls Not:ses kaydedicisi kullan ses denetiminde microfon kapalıdır gibi saçma cevaplar olmasın..[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Valla xp felan kullanıosun o ses kaydedicisinden edit'den audio properties'e gir orda ses kaydetmek için olan yerde seçimi yap sanırım advanced mi var bişi var xp de. Tıklıosun ses ayarı gibi bi yer çıkıo orda altta normalde mute olan yere tıklıosun o aygıtı kullanmasını seçiosun. Bizimde kafamız karışmıştı ses kaydetici olarak microfon girişini kullan dediğimizde sesi kaydetmeyince. Bu arada ödüllü CamStudio windows'da yaptıklarını istediğin codeci seçerek kaydetmen için birebir. Hem basit, hem de bedava. Ses de kaydedio ama sb live'larla bazen sorun yaşıo. [hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 25 October 2003 18:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 oke teşekkürler camstudio'ya bakıyorum bu arada ses kaydedicisinde yok o şeyler neyse bulucaz bi yolunu..[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 XP ise vardır. win2k da yok galiba.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 program çok güzelde ses olayı bozdu neyse saolun umarım ekranın yarısında uo capture yaparsam lag olmaz[hline]K.O.C Age 2 4300 kişilik ordumu resetledim yeni çağa başladım... Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar