Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 evet değişebiliyomu bunun camı anlamadım birileri cizmiş resmen camını sinir bozucu bi durum, değiştirebiliyomuuz bunların camını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 crt sanırım monitörün. istanbuldaysan yazıcıogluna git, sor orda değişiyosa bir bilen cıkacaktır. ama crt taşımak zor olur be, kendimden biliyorum yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 21 inch lik bi crt kullnıyorum, kendisi 31 kilo.... adamalr gelse dah aiyi olur ama dğeiştirebiliniyosa en azından o, hanı gerekirse edek pacay ben getirtiyim dışardanda değiştirmesi ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 valla benim de crt vardı bozuldu, yazıcıogluna sordum getir bakalım dediler. goturdum yapamadılar, yanmış mı ne olmuşsa artık. yani oralarda monitör konusunda yardımcı olacak birilerini bulursun diye söyledim bir sor ama ordan kimsenin kalkıp eve gelecegini de düşünmüyorum. kötü bi durum gercekten, gecmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 camı değiştirmeye gerek yok. çizikleri kaybediyolar aletle cilamı cam zımparası mı nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hmm teşekkürler arıyım ben bu zımparayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 tek bir zımpara değildir 10 tane falan farklı zımpara ile yaparsın ancak çiziğin derinliğine göre her seferinde daha ince zımparaya geçerek çizikle aynı seviyeye getirirsin ekranı, pasta gibi bişiy, hatta araba pastası bile fazla kalın gelir cama en son için, özel bir cilalama falan yapılır herhalde en son zımparalanan yerler parlasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 evet cami inceltiyolar cizikle ayni seviyeye getirmek icin, saatimdeki cizikleri yaptirirken ogrenmistim bende. ama belli bi yere kadar yapabiliyolar galiba sonucta cam inceliyo. [ Mesaj 24 Eylül 2007, Pazartesi - 01:49 tarihinde, Disappear tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 1-2 defa en fazla da ekran camı kalın, ama genede ekran camının filtreli olduğunu unutmamak lazım, yani filtre gidiyor ve ekran yansıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar