toggie Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ümit hep jenerik çalışıyo sinir oluyorum. adam gibi goller atmaya calıssa da rahat etsek ya. işi gücü rovasata, topuk falan. ayrıca hiç de vasat değildik bugun. bir penaltı, bir de yüzde yüzlük golumuz kactı. diger macları dusununce biraz kotuyduk ama yorgundu oyuncular. sion macındaki tempoyu uzun süredir hiçbir macta gormemiştim ben. oyunu cevirmek için sınırları zorladı adamlar. alman disiplini işte. yüklemiş kondisyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 kimse yazmamış [spo]NASI KOYDU ÜMİT YAVRUM BENİM BE SEZONUN EN GÜZEL GOLÜ[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: anketini yap oy verelim aga bilemicez bizzat kendim ve kuzenim yerlerdeyiz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar