Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kaç paradır ,nasıl olur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

arkadaşlar..

şimdi bende 2000 model hyundai accent var eski kasalardan. bi sene falan beklemem lazım arabayı değiştirebilmem için.o yüzden bu sene bu aracı kullanıcam.

bunun koyu kırmızısı(yoksa bordo mu oluyo:s)

*şimdi arabanın önünde bazı kavlamlar var.bu yaz sıcaktan olmuş.onun için pasta cila diyorum.(hem daha da parlamasını istiyorum.şuana kadar hiç cila falan görmedi zaten 6 senedir)
*bi cd çalar almak istiyorum
*bi de içini kaplamak istiyorum;

aynen bundan istiyorum (evet bu c4 biliyorum)

şimdi bunların hepsi ne kadara mal olur?

pasta cila 100 milyon falanmış galiba.cd çalar da 250 milyon falan. ama şu iç kaplama olayını hiç bilmiyorum ne kadara olur..

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 15:24 tarihinde, wEll tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Deri kapmada 1000-2000 ytl arası fiyatlarda olması lazım. Araca göre değişir tabi. Ama fiyat bu civarlardadır.

Suni deriyi daha ucuza bulursun tabiki.

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 17:01 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ipod'un varsa.. cd çalar yerine direk ipod ziriltisi alman çok mantikli olur. 70 ytl civarinda birşey, radyo frekansından ipod'unu dinliyorsun. hoş.
Mesaj tarihi:
Pasta cilayı 50 ye yaparım demişti benim arabayı yıkattığım yerdeki eleman. Sonax'a gitsen 130 liraya pasta cila ve boya koruma yapıyorlardı.

Deri döşeme için geçen hafta Opel alan bi arkadaşım tanıdığa 650 liraya yaptırmış serviste. Ben alırken 650EU fiyat çekmişlerdi.
Mesaj tarihi:
ya deri istemiyorum çok pahalıya patlıyo.ama bu şekilde bi görünüm için en azından buna yakın bi görünüm için suni deri yapmak lazım heralde.o ne kadardır acaba?
siz ne önerirsiniz?

bide wax falan diyolar ciladan sonra.. biraz bilgi alsam?

[ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 22:52 tarihinde, wEll tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
deri kaplatma her zaman sonradan kaplandığı belli olur dikişler düz olmaz nereye kaplatırsan kaplat
Mesaj tarihi:
orjinal deri kaplama bi peugeot 307 sahibi olaraktan diyorum ki eger araban bmw mercedes vb. degilse ve orjinal deri kaplama almıyosan deri kaplatma. hem suni deride hic delik olmicak, ve yazın gotun pisicek, hem de cok cabuk yırtılma/kayma/burusma/kırısma ihtimali dogucak
bence illa degistirmek istiyorum diyosan süet yaptır, kumastan daha sık durucaktır
  • Yeni Oluştur...