SandroNightFall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Arkadaşlar türkçe seneryolar bulabileceğimiz bir site falan var mı? Yada türkçe hazır karakterler yada bunun gibi şeyler... Ayrıca senaryo planları bulunanlarda buraya yazarsa güzel olur..[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Canım tembel Türkiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 İng.cem iyide ayrıcada elimde 30 tane senaryo var ama türkçe falan olursa bir değişiklik olur. Ayrıca ing.bilmeyen arkadaşlara da yardım etmiş oluruz diye şeyettirdim.[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Bla Bla Bla en iyisi FRP kardeşim ne konuşuyonuz ööle kocakarılar gibi. Cık Cık Cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 pranga da vardı oyle bı topıc bak bı arada bır acılır mı fln dıye... su an denıyom ama acılmıcak gıbı.. acılıyo... pek acılmıyo gbı... abıcım bı girip.. www.pranga.com forum.pranga.com bakarsan belkı bulursun topıcı yada sorabılrısın.. ben aramayı kullandım ama bulamadım ve sımdıde pek zamnım yok ozur..[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 peh senaryolar bölümü daha açılmamış ama yinede linki ben koyayım buraya ... www.dungeon.8m.com [Bu mesaj Selamon tarafından 25 October 2003 23:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar