kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 şimdi deepfreeze kullanıyorum download ı yarıda kapatıp restart atınca yok oluyor çektiğim dosya e bu program torrent dosyalarını çalıştırıyordu neden yüklediğim yerden başlamıyor baştan başlıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 deepfreeze ın bır nevi safezone olayı var bılgısayarda ıstedıgın bır yerı koruma dısı bırakıyorsun ne kadar makınayı resetlesende koruma dısı olan yere bısey olmuyor senın torrent dosyalarının ındıgı klasor muhtemelen koruma koruma dısı olarak ayarlanmıs ama flashgetın kı ayarlanmamıs bu yuzden kapatıp acınca sılınıyor dl ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 tamam belgelerim e çekiyorum zaten dl dosyasını ama flashget frozen olan klasöre yüklü korunmayan klasöre mi yüklemek lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 flashget ı kurarken dl lerı nereye yukleyeyım dıye bısey sorması lazım orada koruma dısı bı alan gosterırsen flashgetı koruma ıcı bı alana yuklesende olur ama halıyle bu ıslemı yaparken freeze kapalı olmalı kı makına resetlenınce flashget ucmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 eöö her dl yapışımıcaz flashget i kapıcaksak işimiz var :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yanlıs anlama var flashgetı kapamayacan her dl de flashgetı kurarken freeze kapamayı unutma dıye dedım onu yoksa makınayı tekrar acarken flashgetı ucmus bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yanlış anlama değilde yanlış yazma var, deep freeze dicektim sildim valla flashget'i beğenmiştim ama olmamış diğer torrent programları uçmuyor valla deepfreeze açıkken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 flashget in klasorune de izin vermen gerekiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar